• Reklam

Yenilenen Oyuncak Müzesi'nde Barbie Bebek Koleksiyonu Sergisi

İZMİR'in Konak ilçesindeki yenileme çalışmalarının ardından yepyeni tasarımıyla İzmirlilerle buluşan Ümran Baradan Oyun ve Oyuncak Müzesi'ni her gün ortalama  200 çocuğun ziyaret ettiği müzede Tasarımcı Cenk Mommarje'ın Barbie Bebek Koleksiyonu da sergileniyor. Eşsiz oyuncaklardan oluşan serginin, okulların ara tatili boyunca açık kalacağı bildirildi.

Yenilenen Oyuncak Müzesi'nde Barbie Bebek Koleksiyonu Sergisi
14 Kasım 2022 - 12:13 - Güncelleme: 14 Kasım 2022 - 12:14

Konak Belediyesi'nin 21 Ekim'de Tasarımcı Cenk Mommarje'ın 'Barbie Bebek Koleksiyonu Sergisi'yle kapılarını yeninden açan ümran Baradan Oyun ve Oyuncak Müzesi, yenilenen yüzüyle ziyaretçilerden tam not aldı. Belediyenin teknik ekiplerinin titiz çalışmasıyla baştan sona elden geçirilerek bakım ve onarım çalışmaları tamamlanan müze, özellikle çocukların akınına uğradı. Her gün okul gezileriyle gelen ortalama 200 çocuğun gezdiği müze, günlük ziyaretçileriyle birlikte her yaştan yüzlerce oyuncak meraklısını konuk ediyor.

BARBİ BEBEK KOLEKSİYONU SERGİSİ TATİLDE AÇIK

İzmir'in en bilinen noktalarından Varyant üzerinde yer alan Ümran Baradan Oyun ve Oyuncak Müzesi, Cenk Mommarje'ın Barbie Bebek Koleksiyonu Sergisi'ne de ev sahipliği yapıyor. Dünyada eşi bulunmayan Barbie bebeklerin de yer aldığı koleksiyon sergisinin, okulların ara tatili boyunca ziyarete açık olacağı bildirildi.(DHA)

YORUMLAR

  • 0 Yorum