Yeme bozukluğundan hayatını kaybetti

    Bir dönem ülkemizde de yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Biri Bizi Gözetliyor'un esin kaynağını aldığı Big Brother adlı yarışma ile ünlenen İngiliz TV yıldızı, Nikki Grahame, 38 yaşında hayatını kaybetti. Grahame'nin bir süredir anoreksiya nedeniyle tedavi altında olduğu belirtildi.

    Yeme bozukluğundan hayatını kaybetti
    12 Nisan 2021 - 13:14 - Güncelleme: 12 Nisan 2021 - 15:51
    Yıllar boyunca yeme bozukluğu ile mücadele eden Nikki Grahame'nin ölümünü, yakın arkadaşı Leon Dee, sosyal medya hesabından duyurdu. Dee yaptığı paylaşımda "Büyük bir üzüntüyle, sevgili arkadaşımız Nikki'nin hayata veda ettiğini bildiriyorum. Bu kadar değerli birinin bu kadar genç yaşta bizden alındığını bilmek kalbimizi kırıyor. Nikki sadece milyonlarca insanın hayatına değil, onu çok özleyecek arkadaşlarının ve ailesinin hayatına da dokundu" diye yazdı. Mesajda, Nikki Grahemi'nin aliesi ve yakınlarına özel hayatın gizliliği konusunda saygı gösterilmesi de istendi.

    Biri Bizi Gözetliyor (Big Brother) yarışmasıyla tanınan Nikki Grahame anoreksiyadan hayatını kaybetti

    ANOREKSİYA İLE YILLARDIR MÜCADELE EDİYORDU
    Nikki Grahame, 2006'da katıldığı Big Brother yarışmasının en sıra dışı yarışmacılarından biri olarak tanınmıştı. Grahame, uzun süredir anoreksiya ile mücadele ediyordu. Bu yüzden ciddi sağlık sorunları yaşıyordu.
    Biri Bizi Gözetliyor (Big Brother) yarışmasıyla tanınan Nikki Grahame anoreksiyadan hayatını kaybetti.

    ARKADAŞLARI YARDIM KAMPANYASI BAŞLATMIŞTI
    Nikki Grahame'nin arkadaşları, yeme bozukluğu tedavisine maddi katkıda bulunmak için bir yardım kampanyası başlatmıştı. Grahame'nin geçen cuma günü hayatını kaybettiği belirtildi. Ölüm nedeni net olarak açıklanmasa da Grahame'in bir süredir yeme bozukluğu nedeniyle oluşan sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği biliniyordu.
    Biri Bizi Gözetliyor (Big Brother) yarışmasıyla tanınan Nikki Grahame anoreksiyadan hayatını kaybetti.

    KENDİ ŞOVUNU HAZIRLIYORDU
    Big Brother adlı yarışmayı beşinci sırada bitiren Nikki Grahame, daha sonra Princess Nikki adlı kendi reality şovu için kamera karşısına geçmeye başlamıştı.
     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum