Yavuz Kurt, Selimşahlar Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi

    Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, seçim çalışmaları kapsamında Selimşahlar Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

    Yavuz Kurt, Selimşahlar Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi
    01 Mart 2024 - 10:55
    Mahalle sakinleriyle samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada Yavuz Kurt, projelerini anlatarak vatandaşların beklenti ve önerilerini dinledi. Kurt'a mahallede gösterilen ilgi "Selimşahlar kararını vermiş" dedirtti.

     
    Yavuz Kurt'un Selimşahlar Mahallesi ziyareti, mahalle sakinleri arasında büyük ilgi gördü. Vatandaşlar, belediyecilik anlayışı, mahallelerine yönelik projeleri ve şeffaf yönetim anlayışı hakkında Yavuz Kurt'a sorular yönelterek, fikirlerini paylaştılar.  Yavuz Kurt, Selimşahlar Mahallesi'nde gerçekleşen buluşmada yaptığı konuşmada, "Biz, halkımızın beklentilerini çok iyi biliyoruz. Şehrimizi daha yaşanabilir, daha modern bir yer haline getirmek için projelerimizi hayata geçireceğiz. Her mahallemize adaletli bir şekilde hizmet etmeyi amaçlıyoruz. Bu süreçte sizin fikirleriniz, önerileriniz bizim için çok değerli. Sizlerle bir araya gelerek, doğrudan sizlerden gelen talepleri dinlemek, bizim için çok önemli" dedi.



    Selimşahlar Mahallesi sakinleri de Yavuz Kurt'un ziyaretinden memnuniyetlerini dile getirerek, "Adayın bizleri dinlemesi ve projelerini paylaşması çok olumlu bir adım. Kendisinin samimiyeti ve ilgisi bizi etkiledi. Mahallemiz için yapılacak çalışmalarda aktif bir şekilde yer alacağını düşünüyoruz" şeklinde görüş belirttiler.



    Kurt'a mahallede gösterilen ilgi "Selimşahlar kararını vermiş" dedirtti. Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, Selimşahlar Mahallesi ziyareti sonrasında diğer mahallelerde de benzer etkinlikler düzenleyerek,  vatandaşlarla buluşmaya devam edecek. 
     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum