Yavuz Kurt, seçim çalışmalarına hızla devam ediyor

    Cumhur İttifakı'nın Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, seçim çalışmaları kapsamında ilçenin tarih kokan çarşılarından biri olan Kuyumcular Çarşı'sını ziyaret etti. Ardından, Cumhur İttifakı'nın Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, seçim çalışmaları kapsamında ilçedeki kadınlarla Manisa Öğretmenevi'nde Kadın Buluşması programında bir araya geldi.

    Yavuz Kurt, seçim çalışmalarına hızla devam ediyor
    29 Şubat 2024 - 14:12 - Güncelleme: 29 Şubat 2024 - 14:30
    Kuyumcular Çarşı'sının tarihi atmosferinde gerçekleşen buluşmada, Yavuz Kurt esnaflarla samimi bir şekilde sohbet ederek çarşı içindeki ticaretin dinamikleri hakkında bilgi aldı. Aday, çarşı esnafının karşılaştığı sorunları anlamak ve çözüm önerilerini değerlendirmek amacıyla detaylı bir inceleme yaptı.




    Esnaf ziyaretleri sırasında yapılan açıklamada Yavuz Kurt, "Kuyumcular Çarşı'sı, ilçemizin tarihinde önemli bir yer tutuyor. Burada bulunan esnafımızın ve çarşı sakinlerinin görüşleri bizim için çok değerli. Belediye başkanı olarak seçildiğimde, bu tarihi çarşının canlanması ve gelişmesi için çaba sarf edeceğim. Sizlerle birlikte daha güzel bir Şehzadeler inşa etmek için buradayım" dedi.



    Kuyumcular Çarşı ziyareti, Yavuz Kurt'un seçim kampanyasındaki etkin ve samimi yaklaşımını bir kez daha ortaya koyarken, vatandaşlar da adaya ilgi göstererek sorularını sorma fırsatı buldular.



    Cumhur İttifakı'nın Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, seçim çalışmaları kapsamında ilçedeki kadınlarla Manisa Öğretmenevi'nde Kadın Buluşması programında bir araya geldi. Programda, Kurt ilçedeki kadın seçmenlerle bir araya gelerek,  kadınlara yönelik hazırladığı Taç Bina Kadın Yaşam Merkezi, Kadın Sığınma Evi gibi  projelerini paylaştı ve onların görüşlerini dinledi.




    Manisa Öğretmenevi'nin sıcak atmosferinde gerçekleşen buluşmada, Yavuz Kurt, ilçedeki kadınların sorunlarını ve beklentilerini öğrenmek amacıyla samimi bir diyalog kurdu. Programa katılan kadınlar, adaya sorular yönelterek ilçelerinin daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için önerilerini sundular. Yavuz Kurt, yaptığı açıklamada, "Kadınlarımızın ilçemizin yönetiminde daha fazla söz sahibi olmalarını önemsiyoruz. Seçildiğimiz takdirde, kadınların katılımı ve görüşleri bizim için büyük bir öneme sahip olacak. Kadınlarımızın ilçemizi daha güzel yarınlara taşımada etkin bir rol oynamalarını sağlayacak projelerimizle buradayız" dedi. Kurt,  kadınlara yönelik hazırladığı Taç Bina Kadın Yaşam Merkezi, Kadın Sığınma Evi gibi projelerinin detayları hakkında bilgi verdi. Programda duygusal ve içten anlar yaşandı, kadınlar adayla yakından tanışma ve görüşlerini açıklama fırsatı buldu. Yavuz Kurt'un Kadın Buluşması programı, seçim kampanyasına renk katarak, kadın seçmenlerle doğrudan etkileşim imkanı sağladı.

     
     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum