Yat kiralamaya büyük ilgi

    İzmirli genç girişimci Oğuzhan Üyük tarafından Bodrum'da kurulan lüks yat kiralama şirketi Sensation Yachting, sezona hızlı başladı.

    Yat kiralamaya büyük ilgi
    08 Haziran 2021 - 15:15 - Güncelleme: 08 Haziran 2021 - 16:04
    Pandemi nedeniyle ilginin arttığı yatılı yat turlarında, sezonun da açılmasıyla yoğunluk yaşanıyor. 23 yaşındaki Oğuzhan Üyük'e ait Sensation Yachting şirketine bağlı lüks motoryatlar saatlik, günlük ve yatılı kiralanabiliyor.



    21 metrelik Dolce Vita ile 17 metrelik Long Island adlı yatlarla Bodrum çıkışlı turlar düzenlediklerini belirten Oğuzhan Üyük, "Bodrum Yalıkavak çıkışlı turlarımız talebe göre saatlik, günlük, haftalık olabiliyor. Pandemi döneminde daha hijyen ve kalabalık olmayan ortamda tatil yapmak isteyen, koyları gezmek isteyen gruplar ve aileler bizi tercih ediyor. İsteyen grupları, Marmaris ve Göcek koylarına, Yunan adalarına da götürüyoruz" dedi.


    Oğuzhan Üyük



    Dolce Vita adlı yatta üç yatak odası olduğunu, konaklamalı 6 kişinin kabul edildiğini, günlük turda ise 10 kişinin yer alabileceğini belirten Üyük, "Ayrıca yakamoz turumuz da var. Yakamoz turu Dolce Vita ile 10 kişiye yemekli ya da yemeksiz olarak 4 saatlik akşam turu.. Saat 19.30'da başlayıp 23.30'da bitiyor. Long Island'da ise 2 yatak odası bulunuyor. Aynı turlar onunla da yapılıyor. Bu yatta yakamoz ve günlük turlar 8 kişi oluyor. Her iki yatımızda iki personel bulunmaktadır. Detaylı bilgi için 0 533 137 38 93 aranabilir" diye konuştu.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum