Yaşar Üniversitesi'nin yeni rektörü Prof. Dr. Levent Kandiller oldu

    İzmir Yaşar Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Levent Kandiller atandı. 2015 yılından bu yana rektörlük görevini sürdürmekte olan Prof. Dr. Cemali Dinçer, başarı dilekleriyle görevi Prof. Dr. Kandiller'e devretti.

    Yaşar Üniversitesi'nin yeni rektörü Prof. Dr. Levent Kandiller oldu
    15 Eylül 2023 - 12:59 - Güncelleme: 15 Eylül 2023 - 13:00

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren karara göre Yaşar Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Levent Kandiller atandı. 2015 yılından bu yana rektörlük görevini sürdürmekte olan Prof. Dr. Cemali Dinçer'in başarı dilekleriyle görevi devrettiği Prof. Dr. Levent Kandiller, "Bizden önce hizmetlerde bulunmuş özverili çalışma arkadaşlarımız gibi bizlerde üniversitemizin mutlak değerleri olan 'Bilim', 'Birlik' ve 'Başarı' ilkeleri doğrultusunda ilerlemeye devam edeceğiz. Bu görev bilinci bizlere, Kurucumuz ve Onursal Başkanımız Merhum Sayın Selçuk Yaşar'dan miras kalmıştır" dedi.
    Rektör Prof. Dr. Kandiller, sözlerini şöyle sürdürdü:
    "Yaşar Üniversitesi, Türkiye genelinde ve yurtdışında yükselen bir değer olmayı sürdürecektir. Üniversitemizi bugünlere getiren Kurucumuz ve Onursal Başkanımız Sayın Selçuk Yaşar'ı saygıyla anıyorum. Yaşar ailesine, Yaşar Üniversitesi Mütevelli Heyeti'ne ve tüm emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyorum."


    YORUMLAR

    • 0 Yorum