Yasak Elma'nın yasak aşıkları

    Yasak Elma dizisinin oyuncusu Şafak Pekdemir ve evli yönetmeni Eren Akay Cihangir'de objektiflere yakalandı. Görüntü alındığını farkeden Oğulcan Eren Akay gazetecilere saldırarak rezillikte çığır açtı.

    Yasak Elma'nın yasak aşıkları
    19 Eylül 2021 - 18:13
    Önceki gece İstanbul'da ihanet rüzgarları esti. Fox TV'nin fenomen dizisinin oyuncusu Şafak Pekdemir ve evli yönetmeni Oğulcan Eren Akay'ın yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı.  Cihangir'de eğlenmeye çıkan ikili 22 adlı mekanda alkolünde etkisiyle sarmaş dolaş eğlenceye daldı. Gecenin keyfini çıkaran Pekdemir ve Akay objektifleri karşılarında bulunca neye uğradığını şaşırdı. Evli ve bir çocuk babsı yönetmen gazetecilere saldırarak rezillikte sınır tanımadı. İşini yapan muhabirlere küfürler yağdırarak saldıran Akay üstüne birde tehditler savurdu. Bu sırada evli sevgilisini sakinleştirmeye çalışan Şafak Pekdemir başarılı olamadı. Uzun süren kavganın ardından olay yerinden ayrılan ikiliden Pekdemir bir süre sonra geri döndü. Yasak aşkın ortaya çıkmasıyla sinir krizi geçiren oyuncu Pekdemir gazetecilerden özür diledi. Pekdemir, "Arkadaşlar lütfen bu olayı büyütmeyin.Görüntüleri kullanmayın demiyorum ama lütfen beni de gömmeyin. On yıldır beni tanıyorsunuz ulan beni hiç böylen olayda gördünüz mü. Ben bunu mu hakediyorum hakediyorum" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

    Edinilen bilgilere göre gazeteciye küfür edip kafa atan maganda yönetmen Oğulcan Eren Akay'ın diziden kovulduğu öğrenildi. Eşiyle boşanma aşamasında olan Akay konuyla ilgili yorum yapmadı.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum