• Reklam

Yardımları babasının evine indirdi iddiası

CHP Samandağ İlçe Başkanı Turgay Arabacı'nın bölgeye giden yardımları babasının evinde alıkoyduğu bilgisi üzerine polis harekete geçti.

Yardımları babasının evine indirdi iddiası
12 Şubat 2023 - 13:49 - Güncelleme: 12 Şubat 2023 - 15:44
Tarihi deprem felaketinde 7'nci gün... Bölgede insanüstü bir çaba ile hayat kurtarılmaya, depremzedelere yardım ulaştırılmaya çalışılıyor. Bütün bu hengame içinde birçok fırsatçı da krizi fırsata çevirme derdinde.

CHP'li başkan, Samandağ'a giden yardımlara el koydu

Depremden en çok etkilenen noktalardan biri olan Hatay'ın Samandağ ilçesi yardımların ulaştırılmaya çalışıldığı bir ilçe... CHP Sanamdağ İlçe Başkanı Turgay Arabacı'nın bölgeye gelen yardımalara el koyarak babasının evinde depoladığı iddiası ortaya atıldı. Alınan bilgi üzerine harekete geçen polis ekipleri eve baskın yaptı.

CHP'li başkan, Samandağ'a giden yardımlara el koydu

Baskında evde ve henüz indirilmekte olan araç üzerindeki malzemeler görüldü. İddiaları yalanlayan Arabacı ise yardımların aylarca sonra bile dağıtılmak üzere parti merkezinden kendisine yönlendirildiğini, çoklu almaların önüne geçmek için babasının evine indirdiğini, dağıtımların buradan yapıldığını ve herşeyin belgeli olduğunu söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum