Wimbledon Dil Okulu, Konya Selçuklu'da

    Karaman'da dil okulu bulunan Mustafa Yasin Çalışkan, bu kez Konya Selçuklu'da Wimbledon Dil Okulu'nun şubesini açtı.

    Wimbledon Dil Okulu, Konya Selçuklu'da
    28 Ağustos 2023 - 21:35 - Güncelleme: 29 Ağustos 2023 - 13:14

    İngiltere'de ilk olarak 1964 yılında kurulan köklü dil okullarından Wimbledon Dil Akademisi, 2014 yılında merhaba dediği Türkiye'de, İngilizce eğitimi sektörünün yenilikçi kuruluşu olarak gün geçtikte genişliyor.

    Karaman'da dil okulu kuruculuğunu üstlenen 29 yaşındaki işadamı Mustafa Yasin Çalışkan, bu alandaki atılımlarını sürdürüyor. Genç girişimci Çalışkan, bu kez Wimbledon Dil Akademisi'nin Konya Selçuklu'daki şubesini hizmete soktu. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışa özel, ilk 50 kursiyere yüzde 50 indirim yapıldı. Genç yaşında ikinci dil okulunu açan Mustafa Yasin Çalışkan, ekibini diğer kurumundaki tecrübeli çalışanlardan oluşturdu.



    Genel İngilizce, genel Almanca, Felemenkçe, Fransızca, Rusça, Arapça, İspanyolca İtalyanca dillerinin aktif olarak verildiği Wimbledon Konya Selçuklu şubesinde sorumluluğu Gizem Aydoğdu üstlendi. Aydoğdu, "Wimbledon öğrencilerine edindiği dil kazanımlarını kaybetmemesi ve canlı tutabilmeleri için tüm etkinlik derslerini (okuma-dinleme, yazma, konuşma) yaşam boyunca ücretsiz veriyoruz" dedi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum