Vosmer T200 Masters tenis turnuvası başlıyor

    İzmir ve çevresindeki otomotiv tutkunlarına 2009 yılından bu yana kaliteli ve yenilikçi hizmeti sunan Vosmer Otomotiv’in ana sponsoru olduğu Vosmer T200 Masters Tenis Turnuvası kapsamında düzenlediği basın toplantısı Kültürkpark Tenis Kulübü’nde düzenlendi.

    Vosmer T200 Masters tenis turnuvası başlıyor
    28 Mart 2024 - 15:22
    Vosmer Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Eryüksel ev sahipliğinde gerçekleşecek basın toplantısında Vosmer Otomotiv CEO Siyon Karmona, Kültürpark Tenis Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şener, Kültürkpark Tenis Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Hande Ogan, Mustafa Çapkan, Tamay Hepagir, Aylin Szilagyi katıldı.

    SÜLEYMAN YÜKSEL: VOSMER AİLESİ OLARAK MUTLUYUZ

    Vosmer Otomotiv  Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Eryüksel, turnuvaya hem kendi adına hem de Vosmer ailesi olarak katılmaktan gurur ve mutluluk duyduklarını söyleyerek söze başladı. Eryüksel, “Kültürpark Tenis Kulübü benim ikinci evim. Burasının sizin gibi sağlam insanlara teslim edilmiş olması beni mutlu ediyor. Bu krizlere rağmen kulüp çok güzel bir yere gelmiş. Vosmer Otomotiv spora gönül vermiş bir kurumdur. Patronlarımız spora destek vermekten gurur duyan insanlar. Kaliteli ve heyecanlı bir turnuva olmasını diliyorum. Sizlerin önderliğinde de güzel geçeceğini biliyorum. Şirketim adına da teşekkür ediyor ve birlikteliğimizin daha uzun süre devam etmesini diliyorum” şeklinde ifade etti.

    MURAT ŞEKER: “KATILIM ÇOK YÜKSEK”

    Kültürpark Tenis Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şener; “Bizim kulübü tercih ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Çok da iyi bir katılım var 325 single, 90 double sayısıyla sezonun en yüksek rakamlarından birisi olacak. Her zaman olduğu gibi centilmence çok heyecanlı maçlara sahne olacak. Başhakemimiz bir hakem ilavesi daha istedi. 4 yardımcı bir başhekimle  herhalde rekor hakem ekibiyle de turnuvayı yöneteceğiz. Biz de bunun bir başlangıç olmasını diliyoruz.  Kültürpark Tenis Spor Kulübü ailesi her zaman sizlerle birlikte olmaktan çok büyük gurur duyuyoruz.” dedi.

    “TURNUVA 9 GÜN SÜRECEK”

    Murat Şener, Vosmer T200 Masters Tenis Turnuvası’nın detaylarını şöyle anlattı; “Turnuva 29 Mart-7 Nisan tarihleri arasında 9 gün sürecek. Bugün itibariyle fikstür çekimi yapılıyor. Sabah 10’da başlayacak olan maçlar akşam ne zaman biterse devam edecek. Tahminen Cuma gününden sonra yarı final ve finaller oynanacak. Bayramdan önce turnuvayı bitireceğiz. Bütün gün maçlara sahne olacak, 5 kort 1 de kapalı olmak üzere 6 kortumuz turnuvaya açık olacak.”

    YORUMLAR

    • 0 Yorum