Volkan Demirel'e isyan: Yazıklar olsun

    Depremde enkaz altında kaldığı belirtilen İzmirli Sportif Direktör Taner Savut’un eşi Pınar Savut, Hatayspor yönetimi ve takımın Teknik Direktörü Volkan Demirel’e isyan etti.

    Volkan Demirel'e isyan: Yazıklar olsun
    10 Şubat 2023 - 21:28 - Güncelleme: 10 Şubat 2023 - 22:10
    Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor’un Sportif Direktörü Taner Savut'un kaldığı Rönesans Rezidans depremde yıkıldı. “Cennetten bir kare” sloganıyla satılan, depreme dayanıklı olduğu öne sürülen ancak tamamen yıkılan binanın enkazı altında olduğu belirtilen Taner Savut ile ilgili umutlar devam ediyor.



    Bu süreçte yalnız bırakıldıklarını belirten iki kız babası Taner Savut’un eşi Pınar Savut, Hatayspor yönetimi ve takımın Teknik Direktörü Volkan Demirel’e isyan etti. Volkan Demirel’in ilk başta paylaşımlarla ‘şov’ yapıp İstanbul’a gittiğini belirten gözüyaşlı eş Pınar Savut, sosyal medya hesabından şöyle sitemde bulundu:

    “Bugün depremin 5. günü Hatayspor yönetiminden ve Volkan Demirel’den ‘nasılsınız’ diye bir telefon almadım. Enkazın başında bile değiller. Taner Savut’u yapayalnız bıraktılar. Beni ve iki kızını İzmir’de bırakıp sizin için gelmişti Hatayspor’a. Canına dişine takıp sizin için çalıştı sevdiklerinden ayrı. 
    Sizin gibi vefasızlara yazıklar olsun..
    İki video çekip ağlamakla olmuyor”

    Hatayspor'un Teknik Direktörü Volkan Demirel depremin ilk günü sosyal medyadan canlı yayın yapıp ağlamıştı. Ailesi Rizeli olan İzmir doğumlu 49 yaşındaki Taner Savut, geçen yıl Atakaş Hatayspor’da göreve başlamıştı.



    Taner Savut kimdir?
    Taner Savut, 10 Ağustos 1974 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Futbolculuk kariyerine İzmirspor'da başladı. Daha sonra Fenerbahçe'de, Siirt Jetpa'da, Göztepe'de, Siirtspor'da, Sakaryaspor'da ve Alanyaspor'da forma giydi. Kariyerini Tokatspor'da oynadıktan sonra noktalayan 47 yaşındaki futbol adamı, Aytemiz Alanyaspor ve Manisa FK'da sportif direktörlük görevinde bulundu.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum