Vişne Bahçesi ayakta alkışlandı

    Anton Çehov’un yazdığı Vişne Bahçesi isimli tiyatro oyunu Folkart’ın ev sahipliğinde İzmir Galası’nı yaptı. Bora Severcan’ın yönetmenliğini üstlendiği oyun, İzmir Tepekule’de seyircisiyle buluştu. 

    Vişne Bahçesi ayakta alkışlandı
    24 Aralık 2021 - 14:24
    Ünlü tiyatro sanatçıları Gülen Karaman, Erhan Yazıcıoğlu ve Volkan Severcan’ın başrollerini paylaştığı Vişne Bahçesi’nde Folkart Academy öğrencilerinden Deniz Bice ve Yiğit Özer de rol aldı. Gala gecesinde çok sayıda Folkart davetlisi katıldı. 
    Vişne Bahçesi’nde, beş yıllık Fransa macerasından sonra köklerine dönen aristokrat bir aile konu alınıyor. Kendilerine miras kalan servetlerini tüketmek dışında bir çabası olmayan ailenin elinde sadece içinde büyük bir vişne bahçesinin bulunduğu aile çiftliği kalmıştır. Oyunda, vişne bahçesinin borçlar nedeniyle satılmak üzere açık arttırmada satışa çıkması ve bu süreçte yaşananlar sahnelendi.
    Oyun sonunda sanatçılar dakikalarca ayakta alkışlandı. Tiyatro sanatçısı Erhan Yazıcıoğlu, gecenin sonunda bir teşekkür konuşması yaptı. Folkart’ın kültür ve sanata verdiği destekleri anlatan Erhan Yazıcıoğlu, Folkart’a özellikle tiyatroya verdiği destek nedeniyle teşekkür etti. 

    YORUMLAR

    • 0 Yorum