Ve itiraf geldi: Karımı ben öldürdüm

    Show TV’de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’la ‘Vazgeçme’ programında konuşulan ve geçtiğimiz Ağustos ayından beri kayıp olan Denizlili bir çocuk annesi Mine Kocadağ’ın öldürüldüğü ortaya çıktı. Genç kadının kocası Mithat Kocadağ, “Tartıştıktan sonra ittirdim yere düşerek kafasını vurdu ve öldü” dedi.

    Ve itiraf geldi: Karımı ben öldürdüm
    30 Ocak 2023 - 17:10
    Denizli Pamukkale ilçesine bağlı Gözler Mahallesinde yaşayan evli ve bir çocuk annesi Mine Kocadağ ile eşi Mithat Kocadağ arasında yasak aşk nedeniyle tartışma çıktığı ve Mine Kocadağ’ın tartışmanın ardından gece saatlerinde ortadan kaybolduğu iddia edilmişti.

    Mine Kocadağ’ın abisi T.K. ‘Kardeşimi öldürdüler ve bunu da eşi yaptı’ suçlamasıyla Show TV’de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’la ‘Vazgeçme’ programına katılmış ve programda yüz yüze gelen taraflar, suçları birbirine atarak kendilerini savunmuşlardı.



    Haftalardır devam eden programda, Mine Kocadağ’ın öldürüldüğü yönündeki bulguların yoğunlaşması üzerine, Mine Kocadağ’ın eşi tarafından öldürülmüş olabileceği ihtimaline karşı güvenlik güçleri tarafından koca M.K’nın işyeri çevresinde yoğunlaşan arama çalışmaları sonuç verdi.

    Koca Mithat Kocadağ, tartıştıktan sonra ittirince yere düşerek kafasını vurduğunu ve öldüğünü belirterek şöyle konuştu:
    “2 saat boyunca kanlar içinde yerde kaldı. Mutfaktaki yerden kaldıramadım. sonra kaldırdım. Banyoya götürdüm. Oradan yatak odasına götürdüm. Sonra bazanın içine koydum“

    YORUMLAR

    • 0 Yorum