Vahşet! İzmirli genci, tinerci kalbinden bıçakladı

    İzmir’in Bornova Belediyesi’nde çalışan 27 yaşındaki Doğancan Kalkan, gece yollarını kesip para isteyen, tinerci olduğu belirtilen bir saldırgan tarafından bıçaklandı. Hastanede bir haftadır yaşam mücadelesi veren Kalkan yaşamını yitirdi.

    Vahşet! İzmirli genci, tinerci kalbinden bıçakladı
    27 Ağustos 2020 - 19:09 - Güncelleme: 27 Ağustos 2020 - 19:12



    Bornova’nın köklü ailelerinden olan ErdoğanKalkan-Nermin Akdağ Kalkan’ın evlatları Doğancan Kalkan vahşi bir cinayete kurban gitti. 18 Ağustos akşamı arkadaşlarıyla Bornova Malazgirt Okulu yakınında yürüyen Doğancan Kalkan’ın önünü bir kişi kesti. İddiaya göre uyuşturucu müptelası olduğu belirtilen bu kişi para istedi. Gençler para vermeyince de bıçak çekti. Çıkan kavgada önce Doğancan Kalkan’ın arkadaşı bacağından yaralandı. Bornova Belediyesi’nde çalışan Doğancan Kalkan, yardıma koştu. Tinerci olduğu öğrenilen saldırgan bu kez Kalkan’ı bıçakladı. Aynı saldırgan yere düşen Kalkan’ın kalbine de bıçak darbesi vurdu. Kimliği belirsiz kişi kaçarken yaralılar ihbar üzerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Durumu kritik olan Doğancan Kalkan ameliyata alındı. İki ameliyattan sonra kritik üç günlük evreyi de atlatan Doğancan Kalkan, dün yaşamını yitirdi.
    Bu ölüm tüm sevenlerini yasa boğdu. Göztepe Tribün üyesi olan Doğancan için, annesi Nermin Akdağ Kalkan’ın üyesi olduğu CHP Bornova İlçe Başkanlığı da taziye mesajı yayınladı. Bornova eski Belediye Başkanı, CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır da aileyi ziyaret ederek ölüm haberini sosyal medya hesabından şöyle duyurdu:

    Bu genç yaşta ölüm ona hiç yakışmadı!.. Bornova'mızın sevilen ailelerinden Nermin Kalkan ve Erdoğan Kalkan'ın kıymetli oğlu Doğancan Kalkan'ı kaybetmenin şokunu ve derin üzüntüsünü yaşıyoruz... Acılı ailesine sabırlar diliyorum.


    YORUMLAR

    • 3 Yorum
    • Esen
      3 yıl önce
      Kafayı sıyırmak üzereyim! Bu ülke nasıl bir dönemden geçiyor böyle?
    • Cemil Gündüz
      3 yıl önce
      Böylesine köklü ailelerin çocukları bari katledilmesin :((
    • Serap Özgün
      3 yıl önce
      Köklü ailelerin çocuklarıyla öbür çocukların farkı ne?