• Reklam

Uşak'ta Modafest sürüyor

UŞAK'ta ikincisi düzenlenen ModaFest, devam ediyor. Moda'dan sanata, güzellikten sağlığa pek çok alanda ilgililerini bekleyen ModFest'e, şef Arda Türkmen, yazar Hakan Mengüç ve şarkıcı Tuğçe Kandemir konuk oldu.

Uşak'ta Modafest sürüyor
12 Haziran 2023 - 17:31 - Güncelleme: 12 Haziran 2023 - 17:33

ModaFest kapsamında etkinlik alanında stant açan kentin girişimci firmaları günün ilk programında kahvaltı organizasyonuyla Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ile bir araya geldi. Kahvaltıdan sonra ModaFest hakkında Çakın'la sohbet eden esnaf, festivalin ikinci kez düzenleniyor olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Etkinlik alanında çeşitli atölyeler ve sohbetler düzenlendi. Arda Türkmen, ModaFest sahnesinde sevenleriyle buluştu. Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve Türkmen sahnede Uşak'ın tarhana çorbasını tattı.

'DÜNYA ÇAPINDA ADINI DUYURDUĞUNU SÖYLEYEBİLİRİZ'

Türkmen tarhananın bereketine ve lezzetine dikkat çekip, "Bir gün İspanya Malaga'dayız yemek yemeğe çıkmak için hazırlanıyoruz. Bir yandan da yemek yiyecek Türk restorant arıyoruz. Telefonda yer ararken burada yaşayan Türk bir gencin mesajını gördüm. Bizi misafir etmek istediğini yazmış. Gittik ve bir baktık öğrenci evi bir göz oda. Yiyecek bir şeyler hazırlamak için ısrar etti. Annesinin köyden yolladığı tarhanayı içtik. Bu da böyle tatlı, hiç unutmayacağım bir anımdır. İtalya'nın pizzası nasıl ki her yerde bulunan yapımı kolay bir yiyecekse, bizim tarhanamızın da gerek lezzeti gerekse şifasıyla dünya çapında adını duyurduğunu söyleyebiliriz" dedi. Daha sonra Çakın ve Türkmen ModaFest etkinlik alanında bulunan stantları ziyaret etti.

MENGÜÇ, SÖYLEŞİ YAPTI

Hakan Mengüç ise gençlere moral ve ailelerine destek olmak amacıyla 'Aile İçi İletişim ve Sınav Motivasyonu Söyleşisi' gerçekleştirdi. Aynı zamanda ilahi aşkı konu alan Mengüç, Mevlana hikayelerinden ve Aşık Veysel'den bahsetti.

Ney enstrümanıyla 'Hasretinle Yandı Gönlüm' ve 'Uzun İnce Bir Yoldayım' parçalarını çalan Mengüç, dinleyenlerine sevilen şiirlerinden okudu.

'ÇALIŞMALARIMIZI ÖZENLE SÜRDÜRÜYORUZ'

Açılışın ardından Çakın ModaFest esnafı ve katılımcıları ile bir araya gelip, sohbet etti. Birlik ve beraberlik ruhuna önem verdiğinin altını çizen Çakın, "Uşak'ı kadınlarımız, çocuklarımız ve gençlerimiz için daha yaşanılabilir hale getirmek adına çalışmalarımızı özenle sürdürüyoruz. İnşallah hep birlikte daha güzel ve daha kapsamlı etkinliklerde buluşmak dileğiyle" dedi.
Günün sonunda ise Atapark Konser Alanı'nda sevenleriyle bir araya gelen Tuğçe Kandemir, sahne aldı. Uşak'ta olmanın mutluluğunu paylaşan Kandemir, kadınlar için düzenlenen ModaFest etkinliğinde yer aldığı için gururlandığını dile getirdi.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum