• Reklam

Uşak'ta Gurbetçi Festivali devam ediyor

UŞAK Belediyesi tarafından memleket hasreti çekenler için düzenlenen Gurbetçi Festivali, ikinci gününde de renkli görüntülere sahne oldu. Şarkıcı Hüseyin Kağıt, sevenleriyle buluştu.

Uşak'ta Gurbetçi Festivali devam ediyor
06 Ağustos 2023 - 14:24 - Güncelleme: 06 Ağustos 2023 - 14:24

Uşak Belediyesi tarafından Yeşil Karaağaç Doğal Yaşam Merkezi'nde düzenlenen Gurbetçi Festivali, yoğun katılımla sürüyor. Festival alanına giden yollarda zaman zaman trafik yoğunluğu yaşanırken, on binlerce Uşaklı Yeşil Karaağaç Doğal Yaşam Merkezi'ne akın etti. 4 Ağustos'ta başlayan festivalin 2'nci gününde de katılımcılar keyifli ve eğlenceli anlar yaşadı. Festivalde, çok sayıda yarışma, etkinlik ve gösteri düzenlenirken, her yaşa hitap eden festivalde sihirbazlık gösterileri ve oyun alanları ile çocuklar, halk oyunları, jetcar, kick boks, DJ ve lazer gösterisiyle büyükler keyifli anlar yaşadı.

Gurbetçi Festivali'nde sahne alan Hüseyin Kağıt, hayranları tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Kağıt, bir süre sonra sahneden inip, seyircilerin arasında şarkılarına devam etti. Festivalin 2'nci günü, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın'ın katılımıyla karavan alanında yapılan ateş başı sohbetiyle son buldu.(DHA)


YORUMLAR

  • 0 Yorum