Uşak'ta çocuklar yaz okulunda buluşacak

    UŞAK Belediyesi bünyesinde kurulan Genç Kuşak Topluluğu'nun kentteki çocukların yaz tatilini keyifli geçirmesi için ücretsiz olarak düzenlediği yaz okuluna başvurular devam ediyor. 5 hafta boyunca devam edecek olan yaz okulunda hem ilmi dersler verilecek hem de sosyal faaliyetler düzenlenecek.

    Uşak'ta çocuklar yaz okulunda buluşacak
    06 Haziran 2023 - 00:24 - Güncelleme: 06 Haziran 2023 - 00:25

    Genç Kuşak Topluluğu tarafından çocukların yaz tatilini keyifli geçirmesi için ücretsiz olarak düzenlediği yaz okulunda Kur-an'ı Kerim, Siyer, Osmanlıca ve Adap gibi değerler eğitimlerinin yanı sıra; tiyatro gibi kültürel etkinlikler ile basketbol, futbol ve yüzme gibi sportif aktiviteler yer alacak. Ayrıca düzenlenecek müze ve hayvanat bahçesi gezisi ile temel ilk yardım eğitimi etkinlikleri ile yaz okulunda öğrencilerle buluşacak. 7 ila 15 yaş arası tüm öğrencilerin başvurabileceği ücretsiz yaz okulu, 3 Temmuz - 17 Ağustos tarihleri arasında hizmet verecek. 15 farklı okulda aynı anda gerçekleşecek olan yaz okulu için kayıtlar 9 Haziran'da sona erecek.
    Ayrıca başvuruların 'https://genckusak.org/page/yaz-okullari-basvuru-formu/' web adresi üzerinden yapılabileceği ve '0505 724 24 58' numaralı telefon numarasından detaylı bilgi alınabileceği bildirildi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum