Uşak Belediye Başkanı Çakın'dan Şekerevleri Kapalı Pazar Yeri ziyareti

    Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, esnafın ve vatandaşların olumsuz hava şartlarından daha az etkilenmesi ve daha iyi koşullarda alışveriş yapabilmesi için çalışmaların tamamlandığı Şekerevleri Kapalı Pazar Yeri'ni ziyaret etti. Çakın, "Pazar yerimizde hem esnafımıza hem de vatandaşlarımıza, yazın sıcaktan kışın ise soğuktan korunabilecekleri bir ortam hazırladık" dedi.

    Uşak Belediye Başkanı Çakın'dan Şekerevleri Kapalı Pazar Yeri ziyareti
    22 Ekim 2023 - 12:53 - Güncelleme: 22 Ekim 2023 - 12:59

    Şehrin en eski pazar yerlerinden birisi olan Şekerevleri Kapalı Pazar Yeri, yenilenmesinin ardından yeniden hizmete girdi. 7 bin metrekare alanda yaklaşık 268 parsel ile hizmete açılan pazar yerinde; kıyafet, gıda ve ev eşyası gibi birçok tezgah bölge halkıyla buluşuyor. Üstünün kapatılması ve zemininde asfaltla buluşmasıyla vatandaşlara daha rahat ve temiz bir ortamda alışveriş yapmasına olanak sağlayan tesis, olumsuz hava şartlarının etkisini de ortadan kaldırarak esnaflara konforlu bir alan sunuyor. Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, yenilen ve 2 haftadır vatandaşlara hizmet veren Şekerevleri Kapalı Pazar Yeri'ni ziyaret etti. Vatandaşlarla buluşan Çakın'a  AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar, AK Parti Uşak Kadın Kolları Başkanı Hilal Sabancı, başkan yardımcıları ve protokol üyeleri de katıldı. Pazar yerini gezen Çakın ve beraberindeki topluluk esnafla selamlaşarak hayırlı işler ve bol kazançlar diledi.

    VATANDAŞLARIN TALEPLERİ YERİNE GETİRİLDİ

    Pazar esnafını ziyaret eden ve sohbet eden Çakın, "Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın yenilenmesini talep ettiği Şekerevleri pazarımızın üstünü kapattık. Yeniden hizmete sunmanın gururunu yaşıyoruz. Böylelikle Uşak modern pazar yerlerinin bir tanesine daha sahip oldu. Karaağaçtaki pazar yerimizin faaliyete geçmesinden sonra; buradaki pazar yerimizde de hem esnafımıza hem de vatandaşlarımıza, yazın sıcaktan kışın ise soğuktan korunabilecekleri bir ortam hazırladık. Pandemi ve deprem gibi yaşanan olumsuz durumların ülkemizi ekonomik anlamda zorladığı bu süreçte, bizler belediye olarak projemizi tamamladık ve vatandaşımıza sunmuş olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz" dedi.
    Pazar yerine gerçekleştirilen ziyarete eşlik eden Atatürk Mahallesi Muhtarı Ayhan Saman ise "Bu güzel pazar yerini bize kazandırılmasının, gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yazın sıcağından, kışın soğuğundan ve çamurundan kurtulduk" derken pazar yerinde tezgah açan Fatih Özer, "Çok mutluyuz. Yağmurdan, çamurdan güneşten kurtulduk. Süper bir yer olmuş. Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum