• Reklam

Urla üzgün: Altınküp çifti kaza geçirdi 

Urla'nın tanınmış kafe işletmecisi Engin Altınküp ile eşi Ebru Altınķüp, kaza sonucu yaralandı. Hastaneye kaldırılan Engin Altınküp'ün hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. 

Urla üzgün: Altınküp çifti kaza geçirdi 
25 Temmuz 2021 - 23:01
Bahri Karataş (KHA)

Kaza bugün İzmir'in Urla ilçesi Zeren Sanayi Sitesi yolunda meydana geldi. Engin Altınküp eşi Ebru Altınküp ile birlikte Covit 19  aşısı oldu. Urla AVM'de Cafe İnn'in işletmecisi, iki çocuk babası Engin Altınküp, yönetimindeki motorsiklet ile eve dönmek için eşi ile yola çıktı. 

Altınküp ciftinin bulunduğu motorsiklete, Sanayi Sitesi’nde başka bir araç çarptı. Motosikletten yola savrulan Altınküp çifti önce Urla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradan da Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ebru Altınküp'ün hayati tehlikesinin bulunmadığı, Engin Altınküp'ün ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Kazaya neden olan arac sürücüsü gözaltına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini belirtti.



ARTIK YETER!

Urla Esnaf Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan, sık sık kazaların yaşandığı bu cadde için biran önce gerekli tedbirlerin alınmasını istedi. Aydınhan, "Urla Sanayi Sitesi'nde yer alan, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olan caddenin, tüm ikazlarımıza rağmen yıllardır düzenlenememiş olması nice can yaktı, yakmaya da devam ediyor. Bir an önce yetkililerin bu duruma müdahale etmesi ve artık içimizin yanmaması için gereken düzenlemeleri yapmasını önemle arz ediyoruz" dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum