Urla'nın iyilik melekleri yine işbaşında

    Urla Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri ve gönüllüler, köy  okulları öğretmenleri yardımlaşma platformu kanalıyla ulaştıkları, Hakkari Yüksekova Ortaç Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerine evlerinde ördükleri giysileri yollayacaklar. 

    Urla'nın iyilik melekleri yine işbaşında
    04 Şubat 2021 - 12:30 - Güncelleme: 04 Şubat 2021 - 13:29
    Ürünler, 26 Şubat 2021 Cuma gününe kadar kent konseyi binasında toplanacak, öremeyenlerden de yün desteği alınarak, isteyen gönüllülere dağıtılacak. 

    Ürünler, Kent Konseyi'ne elden teslim edilebileceği gibi kargoyla da gönderilebileceği belirtildi. Belli merkezlerde toplanacak olan giysiler kadın meclisi üyeleri tarafından alınacak.

    Urla Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nilgün Göçük, "Türk Anneler Derneği İzmir Şubesi Başkanı Nejla Bayman ve üyeleri, Urla Eğitim Vakfı Başkanı Hale Pekerten ve üyeleri ile birlikte köydeki çocuklarımızın soğuk kış günlerini bir nebze de olsa ısıtmayı hedefliyoruz. Katkıda bulunmak isteyen herkes bizi arayabilir" dedi. 



    Urla Kadın Konseyi Yönetim Kurulu üyeleri Tülin Aygün Tödün, Nalan Bulakeri, Mükerrem Kahraman Özbek, İrfan Bel, Aslı Sicim, Hürriyet Ünal, Türk Anneler Derneği İzmir Şubesi sorumlusu Esin Aksakal ve Urla Eğitim Vakfı sorumlusu Emine Kutlay kampanyanın üstlenicileri oldu.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum