Urla Köstem Zeytinyağı Müzesi, öğrencilerin şiir gecesine ev sahipliği yaptı

    Uluslararası Kültür Eğitim ve Bilim (UKEB) Okulları 4. sınıf öğrencileri "İzmir'in Dağlarında Şiirler Açar" isimli şiir dinletisi etkinliğini Köstem Zeytinyağı Müzesi'nde gerçekleştirdi.

    Urla Köstem Zeytinyağı Müzesi, öğrencilerin şiir gecesine ev sahipliği yaptı
    11 Haziran 2023 - 18:21

    Uluslararası Kültür Eğitim ve Bilim Okulları kurucusu Filiz Ulusoy, Güler ve Levent Köstem çiftinin yarattığı müzeyi başta çocuklara ve ailelerine tanıtmak amacıyla etkinlik mekanı olarak seçtiklerini belirtti.
    Her yıl bu tür buluşmaları yeni öğrenciler ve aileleriyle devam ettirmek istediğini söyleyen Ulusoy, çocukların anılarında iz bırakacak çok özel bir etkinliğe imza atmanın gururunu da yaşadığını vurguladı.



    Filiz Ulusoy şöyle konuştu:
    "Sanatın birleştirici gücü ile daha da güzel işler yapmaya merhaba. Şiir dinletisi için bizleri buluşturan Köstem Müzesi kurucusu Levent-Güler Köstem'e ve çalışanlarına sonsuz teşekkürler."
    UKEB Okulları 4. sınıf öğrencileri cumhuriyetin 100. yılına kadar olan süreci masalsı bir anlatımla, şiirler ve danslarla bütünleştirdi. Öğrenciler, Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet temalı tarihsel ve kültürel öğelerle tamamlanan unutulmaz bir akşam yaşattı.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum