• Reklam

Urla Kadın Basketbol takımı karıştı

Amerikalı kadın basketbolcu Caitlin Mikayla Jenkins'in, iddiaya göre takım koçu ve yöneticiler tarafından şiddet, psikolojik baskı ve aylık ücretini almadığını, başka bir ülkede oynamak için gitmek istediğini ve buna izin verilmediğini, zorla tutulduğunu kendi sosyal medya hesabından paylaştı. Yöneticiler cevap verdi.

Urla Kadın Basketbol takımı karıştı
01 Mart 2022 - 13:43 - Güncelleme: 01 Mart 2022 - 14:06
Bahri Karataş (KHA)

Urla Gençlik Spor Kulübü Başkanı Veli Gürpınar ve takım yöneticileri ile antrenör Hakan Yiğit, ABD'li oyuncu Jenkins'in iddialarının asılsız ve para almak için yapılan düzmece bir oyun olduğunu belirtti.
Amerikalı oyuncunun ülkesinde uyuşturucu suçundan tutuklandığını ve gazetelerde bu konuyla ilgili çıkan haberler ile oyuncu Jenkins'in emniyette suç dosyasında bulunan fotoğrafları da ortaya çıktı. 

Aynı grupta yer alan basketbol takımları, Urla Gençlik Spor Kulübü'nün aklı olduğunu ve arkalarında olduğunu gösteren açıklamalarda yaptı.

Kulüp Başkanı, yöneticiler ve koç Hakan Yiğit, dün ortak bir basın açıklaması yaptı. Kulüp Başkanı Veli Gürpınar, oyuncunun herhangi bir alacağı olmadığını ve iki aylık  parasını ödediklerini gösteren dekontları da basın mensuplarıyla paylaştı.



Kulüp yöneticileri ayrıca ABD'li oyuncunun ülkesine dönmek için yardım kampanyası başlattığını ve  duygu sömürüsü yaptığını da vurguladı. Caitlin Mikayla Jenkins'in sürekli sorun yarattığını ve şu an kulübün kendisine tahsis ettiği evde olduğunu da belirtiler.



Jenkins'in takıma destek olmak yerine sürekli sorun çıkardığını anlatan kulüp yöneticileri şunları söyledi:
"Büyük bir oyun oynadı. Bazı akbabalar bunu fırsat bildiler işin iç yüzünü araştırmadan dürüst insanları karalamaya giriştiler. Antrenmanlara gitmiyordu nasılsa. Gitse de sıkılıyor ya da yorulduğunu, acıktığını söyleyip gidiyordu. Kulübün eli mahkumdu nasılsa, kullanmak lazımdı bu durumu. Koçu antreman yapmasını istediğinde, beni tehdit ediyorlar burada şiddet var deyip basıyordu yaygarayı.Takım arkadaşlarını da sindirmiş korkutmuştu. 2 ay olmuştu buraya geleli ama hiçbir takım arkadaşının adını bilmiyordu daha. Zaten öğren se ne olacaktı, oynamaya niyeti yoktu ki! Kulübün ona tahsis ettiği denize nazır villasının balkonunda çamaşır asarken aklına komik bir fikirgeldi.Havaalanındayım param yok gideceğim yardım edin diye bir paylaşım yaptı. Bir de baktı ki, Caitlin Jenkins e yardım kampanyası başlamıştı, hem de dolar olarak. Nasıla antrenmanlara da gitmiyordu maçada gitmemişti ve hala bunu sorgulayan yoktu. Kulüpte herkes kendini yırtıyordu ama hala  herkes ona alkış tutuyordu. Nasıl olabilir böyle birşey dedi. Yoksa.. salaklığın sınırı yokmuydu. Nereye kadar gidebilirdi. deneyecekti. Bu durum çok komik ve ilginç bir hal almıştı. Bu kızın parası var hatta Şubat maaşından 1100 dolar avans aldı.Bir kere sorsaydınız zaten her şeyi öğrenecektiniz . Muptezellerin uyuşturucu sponsoru olmak yerine gidin iki tane sokak hayvanını doyurun. Aldığı paraların dekontları da ortada. Ülkemizi ve takımımızı daha fazla karalamasına izin vermeyeceğiz.Gerekli şikayetlerinizi yaptık.Adalet gereken cevabı verecektir."

YORUMLAR

  • 0 Yorum