Urla Eğitim İş'in vefa buluşması! 2 Kasım'daki mitinge davet

    Eğitim-İş "Yetkili Sendika Olma Hakkını" kahvaltıyla kutladı. Bu yıl yaptığı haberlerle sendikaya destek olan Karataş Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Bahri Karataş'a da "Basın Kuruluşu Ödülü" verildi.

    Urla Eğitim İş'in vefa buluşması! 2 Kasım'daki mitinge davet
    30 Ekim 2022 - 19:28
    17. yaşını kutlayan Birleşik Kamu İş’e bağlı Eğitim İş Sendikası Urla Temsilciliğinin kazanmış olduğu "Yetkili Sendika Olma Hakkını" 250 üyesi ve STK’ların katılımıyla Çeşmealtı Güvendik'te düzenlediği kahvaltıda kutladı.

    Açılış konuşmasını yapan Eğitim İş Sendikası Urla Başkanı Sevim Kaya, Eğitim İş’in Urla’da bir yıl içinde üye sayısın yüzde 123 artırarak 250'ye ulaştığını belirterek, katılan tüm üyelere ve emekli olan üyelere de hizmetlerinden drolayı teşekkür etti.
    Urla Eğitim İş Kurucu Başkanı Cemil Doğru ise 17 yıl önce Urla Eğitim İş’in kuruluşunda görev alan Hamide Çelen Çöpten, Süheyla Aydınhan, Serabi Değerli, Semra Güney ve Ayla Aras ile Kurucu Genel Başkan Yüksel Adıbeli’ye Teşekür etti. Doğru, şu anki yönetim kurulunda görev alan Sevim Kaya,Tolga Can, Salih Dağdan, Eray Kaya, Nihan Erinç, Cem Gökçümen ve Serdar Ünlücömert’e başarı diledi.



    Doğru ,"Eğitim İş Sendikasının bir dayanışma örgütü. Sendikacılık menfaat birlikteliği olamaz. Zor gününde üyesinin yanında olmayanlara sendikacı denemez" dedi.
    Necmi Gördük’ün yardımıyla sahneye gelen Atilla Gördük’e 'Onur Ödülü’nü Urla ADD Başkanı Enver Karanfil’le birlikte önceki yıllarda ADD yönetiminde görev alan Veli Çitak, Ahmet İnan, Bahri Yalaz, Hüsayin Günyel ve Hüseyin Güler birlikte takdim ettiler.



    Urla Eğitim İş’in her yıl verdiği Eğitime Destek-Eğitim Sorunlarını Dile Getiren, Eğitim İş Etkinliklerine Yer Veren "Basın Kuruluşu Ödülünü" ise bu yıl Karataş Haber Ajansı adına Bahri Karataş aldı. KHA Genel Yönetmeni Bahri Karataş’a plaketini Eğitim İş İzmir 1 Nolu Şube adına Atilla Yazgan ile Özgür Şen birlikte verdiler.



    Atilla Yazgan, 2 Kasım’da ülke genelinde eğitimcilerin "İş Bırakma Eylemi" yapacakların saat 10.00'da Urla Meydanı’ndaki basın açıklamasının ardından tüm eğitimcileri İzmir Gündoğdu Meydanı’na mitinge beklediklerini belirtti.

    Bu yıl Emekli olan öğretmen Şehnaz Taşgeriren, İnci Koğumtekin ile Hasan Yıldız’a Atatürk’ün İzinde yapmış oldukları hizmetleri için teşekkür edilerek plaketleri verildi. Son bir yıl içersinde üye olanlara Atatürk rozetleri ise takıldı.

    Günün süprizlerinden biri
    Yönetim kurulu üyelerinin eşleri Hamza Kaya, Nurgül Ünlücömert, Onur Erinç, Banu Kaya, Ceren Can, Zhanna Gökçümen, Ayşe Kaya Dağdan ve Ayben Doğru’ya “Eğitim İş’in Yoğun Mücadelesinde Eşinize Verdiğiniz Destekler İçin Teşekkür Ederiz! İyi ki Varsınız!" yazan belgeleri, EGİAD Ortaokulu Müdürü Adnan Sevgili, Şehit Kemal İlkokulu Müdürü Tülay Yıldız Bıdıklı ve Esrar Konan Sümen Özel Eğitim Merkezi Müdürü Fehime Sevgili tarafından sunuldu.



    Kahvaltıya Eğitim İş Urla Üyelerinin yanı sıra Eğitim İş İzmir 1 Nolu Şube yöneticileri, Eğitim İş Karabağlar'dan Ertan Özten, Güzelbahçe'den Hikmet Yılmaz, Seferihisar'dan Oğuz Emmioğlu, Çeşme'den Mustafa Doğru, İYTE'den Acar Savacı, Urla Büro İş Banu Kaya, İzmir Büro İş Zafer Çağlar, Tüm Yerelsen İzmir Şube Tarık Özen, Urla Kent Konseyi Başkanı Hadi Başman, Urla ÇYDD Başkanı Sibel Bavli, Urla Kızılay Başkanı Nurgül Saltık, Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan, Urla ADD Başkanı Enver Karanfil, CHP Kadın Kolları Başkanı Deniz Ataman Ulcay, CHP Gençlik Kolları Başkanı Pelin Karasakal, Urla Ziraat Odası Başkanı Muharrem Uslucan, Spor Eğitmeni Yavuz Atıcı, Özel Özden Eğitim Kursu Sahibi Özden Barutçu, Konak Belediye Meclisi Üyesi Ali Yılmaz, Kadın Kooperatifi Yöneticisi Şükriye Ege de katıldı.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum