• Reklam

Urla'da yanan arabada hayatını kaybeden işadamının aileside aynı kaderi yaşamış

Kaza dün ( cuma)  saat 05.00 sıralarında Balıklıova Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre İnsansız Hava Aracı ( İHA) dron ve AR-GE'lerini yapan iş insanı Enis Uğur Server, yönetimindeki 06 ADV 784 plakalı  pick- up aracıyla evine 150 metre kala henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenle 10 metrelik uçurumdan deniz kıyısına düştü.

Urla'da yanan arabada hayatını kaybeden işadamının aileside aynı kaderi yaşamış
25 Eylül 2021 - 21:25
Alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu itfaiyeye ve sağlık ekipleri ile jandarmaya bildirdi. İtfaiye yangını kısa sürede söndürdü. Yapılan incelemede, sürücü koltuğunda yanarak ölmüş erkek bir kişinin cesedine rastladı. Jandarma olay yeri inceleme ekipleri, parmak izi çalışması yaptı.Savcının incelemesinin ardından, iş insanı Server’ in kesin ölüm sebebinin tespiti için İzmir Adli Tıp Kurumuna otopsiye gönderdi.

AİLESİYLE AYNI KADERİ YAŞADI 

Esrarengiz bir şekilde hayatını kaybeden iş insanı Enis Uğur Server in anne, baba ve kardeşinin de yıllar önce trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi.

Turizm Ticaret mezunu, turizmci, dalış hocası, Bakırköy İlçe MHP eski yöneticisi, Beşiktaş Kongre üyesi, çeşitli sosyal derneklerde yöneticilik yapan Enis Uğur Server, İstanbul' da işleri bozulunca Urla Balıklıova'ya yerleşti. İddiaya göre, işlerinin bozulmasında Fenerbahçe Spor Kulübü eski başkanı Ali Şen'in büyük rolü olduğunu, arkadaşlarına söylediği öğrenildi. Server'in yurt dışından denizde dalış yapmak isteyenlere organizatörlük yaptığı, yaşamda iki aşkı olduğu, birincisi Beşiktaş, ikincisi ise Ülkü aşkı.  

İş insanı Enis Uğur Server' in ölümü ailesini ve tüm sevdiklerini derinden üzdü. Enis Uğur Server'in yapılan otopsinin ardından cenazesi yakınlarına teslim edildi. Server'in naaşı  pazartesi günü İstanbul'da Aile Kabristan nda toprağa verilecek.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum