• Reklam

Urla'da uyuşturucuya geçit yok!

İzmir'in Urla İlçesinde uyuşturucu madde satıcısı ve alıcısı olan iki şüpheli suçüstü yakalandı. 

Urla'da uyuşturucuya geçit yok!
15 Ekim 2021 - 15:51
Bahri Karataş (KHA)

Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Büro Amirliği ekipleri, Gülbahçe Mahallesi Gümüşkoy Mevkii 12036 Sokak üzerinde uyuşturucu madde satışı yapılacağı ihbarını aldı. Belirtilen adrese giden özel ekip, uyuşturucu madde almak için bekleyen E.U., takipe aldı. Şüpheli E.U. ile bir eğlence yerinin önünde park halindeki araç içinde bekleyen Ö. B. Ö. alışveriş yaparken suçüstü yakalandı.

Şüpheli Ö.B.Ö. isimli şahsın aracında ve üst aramasında küçük şeffaf poşetler içerisinde satışa hazır vaziyette kokain maddesi olduğu değerlendirilen 30 adet, tanesi yaklaşık 0,5 gr olan 15000  bin TL değerinde uyuşturucu madde, 2 adet bong tabir edilen malzeme, yaklaşık 10.000  bin Türk lirası, 100 Amerikan Doları ele geçirildi. Şüpheli  Ö. B. Ö., adliyeye sevk edilirken, E.U., ise ifadesinin ardından savcının talimatıyla serbest bırakıldı. 

Urla İlçe Emniyet Müdürü Zeynep Erdoğan, oluşturulan özel ekip tarafından bugüne kadar ,gençleri zehirleyen bir çok uyuşturucu satıcısını yaşadıklarını, bu tür zehir satan herkesin ensesinde olduklarını söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum