• Reklam

Urla'da uyuşturucuya geçit yok 

İzmir'in Urla İlçesinde uyuşturucu madde satışı yaptıkları iddia edilen B.Ü. ve F.P, yakalandı. Adliye sevk edilen şüphelilerden B.Ü. tutuklandı, diğer şüpheli ise serbest bırakıldı. 

Urla'da uyuşturucuya geçit yok 
20 Eylül 2021 - 10:49
Bahri Karataş (KHA)

Göreve geldiği günden beri, gençleri zehirleyen uyuşturucu satıcılarına savaş açan Urla İlçe Emniyet Müdürü Zeynep Erdoğan, ekibiyle bir başarıya daha imza attı. 

Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri,dün gece  saat 02.15 sıralarında 75. Yıl Cumhuriyet Caddesi üzerinde, 35 yaşındaki B.Ü., kullandığı aracı durdurdu. Polis, B.Ü.  ve araç dışında bulunan 36 yaşındaki F.P'yi gözaltına aldı.

Ekipler, B. Ü.'nün ikametinde ve aracında yaptığı aramada toplam 185 adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Emniyetteki işlemlerinin tamamlansn B.Ü., adliyeye sevk edildi.



F.P., ise ifadesinin ardından"Uyuştucu madde kullanmak" suçundan savcının talimatıyla serbest bırakıldı. Nöbetçi savcıya ifadesinin ardından B.Ü., tutuklanma talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Sanık B.Ü., "Uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan" tutuklanarak cezaevine gönderildi. 



İlçe Emniyet Müdürü Zeynep Erdoğan, uyuşturucuyla mücadeleye devam edeceklerini, gençleri zehirleyen bu tür kişilerin hep karşısında olacaklarını, kurdukları özel ekip ile bugüne kadar başarılı operasyonlara imza attıklarını, uyusturucu satıcılarına karşı mücadeleye devam edeceklerini belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum