• Reklam

Urla'da trafik kazası biri ağır 5 kişi yaralandı 

İzmir'in Urla ilçesinde, şerit ihlali yapan otomobil karşı yönden otomobille çarpıştı. Kazada, ihlal yapan otomobil sürücüsü ağır yaralandı. Diğer araçta bulunan 4 kişi ise kazayı hafif yaralı olarak atlattı. 

Urla'da trafik kazası biri ağır 5 kişi yaralandı 
07 Nisan 2023 - 15:51
Bahri Karataş (KHA)

Kaza bugün sabah saatlerinde Bademler yolunda meydana geldi. Ebru H'nin (51) 35 ACE 577 plakalı aracıyla seyir halinde ilerlerken karşı yönden gelen iddiaya göre şerit ihiali yapan Rıdvan G'nin (30) yönetimindeki 36 EE 514 plakalı otomobil ile çarpıştı.



Kazayı görenler durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine sağlık, AKS 110 ve jandarma ekipleri sevk edildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Urla Grup Amirliği AKS ekipleri, otomobil içerisinde sıkışan sürücü Rıdvan G.'yi sıkıştığı yerden, yoğun bir çalışma sonucu kurtardı. Rıdvan G., ağır yaralı olarak 112 Ambulansla Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alındı.



Sürücü Ebru H., yolcular Günseli G. (64), Poyraz O.(18) ve  Atlas O. (21) ise hayati tehlikesi bulunmayacak şekilde yaralandı. Jandarma ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum