Urla'da trafik kazası: 2 kişi hafif yaralandı

    Urla’da esnaflık yapan Ender - Aysun Ülger, çiftinin bulunduğu hafif ticari araca aniden yola çıkan bir başka hafif ticari aracın çarpması sonucu trafik kazası meydana geldi. Ülger çiftinin aracına çarpan araç yola yan yattı. İçinde bulunan sürücü ve bayan yolcu, vatandaş ve sağlık ekipleri tarafından güçlükle dışarı çıkarıldı.

    Urla'da trafik kazası: 2 kişi hafif yaralandı
    24 Ağustos 2023 - 15:54
    Kaza dün gece 02.30 sıralarında, İskele Mahallesi Gelinkaya Mevkiinde meydana geldi. Urla Sanat Sokağında esnaflık yapan Ender Ülger eşi Aysun Ülger ile birlikte, yönetimindeki araç ile Çeşmealtı' ndaki evlerine gitmek için yola çıktı.

    İskele Mahallesi’nde, tali yoldan aniden ana yola çıkanın 06 plakalı  hafif ticari araç Ülger çiftinin içinde  bulunduğu aracın şoför mahallinin bulunduğu sol ön taraftan çarpıp, yol kenarına yan yattı. Kazayı görenler durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın yatan araçta bulunan iki kişi ekipler ve vatandaşların yardımıyla çıkarıldı. Hafif yaralanan iki kişi hastaneye kaldırıldı.Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

    Kazayı ucuz atlatan Ender Ülger, " Ehliyetimi aldığım 1988 yılından bu yana 35 yıl sonra, Urla' nın yollarını bilmeyen Ankara plakalı bir arkadaşın birden önüme çıkması sonucu ilk trafik kazamı yapmış oldum.Çok şükür canımıza bir şey olmadı.Verilmiş sadakamız varmış " dedi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum