• Reklam

Urla Belediyesi'nde sürpriz istifa

İzmir'in Urla ilçesinde 4 belediye başkanına yardımcılık yapan ilçenin tanımış ve sevilen ailelerinden Erhan Kıpkıp, sürpriz bir şekilde bu görevinden istifa etti. 

Urla Belediyesi'nde sürpriz istifa
24 Mayıs 2021 - 22:52
Bahri Karataş (KHA) 

Uzun süredir Urla Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Erhan Kıpkıp geçtiğimiz Salı günü görevinden sürpriz bir şekilde istifa etti.

Bugüne kadar Selçuk Karaosmanoğlu, Sibel Uyar, Burak Oğuz ve son olarak kayyum başkan dönemlerinde Urla Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan evli iki çocuk babası Erhan Kıpkıp görevinden istifa etti. İlçenin en eski ve sevilen ailelerinden olan Kıpkıplardan Erhan Kıpkıp'ın istifası büyük şaşkınlık yarattı.

Görmüş olduğu lüzum üzerine istifa ettiğini belirten Erhan Kıpkıp, Urla Belediyesi’nde Veteriner Hekim olarak çalışmaya devam edeceğini aktardı. Daha önce Erhan Kıpkıp hakkında bazı asılsız ithamlar da bulunulmuştu.

Daha önce de diğer Başkan Yardımcısı Zerrin Gençtürk, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmişti. Belediyede iki Başkan Yardımcılığı boş bulunuyor. Bu iki koltuğa kimlerin atanacağı şimdiden merak konusu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum