Urla Adayı Tarkan Bakırlı muhtarlar ile bir araya geldi

    Cumhur İttifakı Ak Parti Urla Belediye Başkan Adayı Tarkan Bakırlı Cumartesi Akşamı Urla Muhtarları ile yemekli toplantıda bir araya geldi. Urla’nın Tüm Muhtarlarının katılım sağladığı toplantı yaklaşık 4 saat sürdü. Toplantıya önceki dönem Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli katılım sağlayarak , istek ve taleplerin yakından takipçisi olacağını belirtti.

    Urla Adayı Tarkan Bakırlı muhtarlar ile bir araya geldi
    04 Mart 2024 - 11:29
    Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Adayları , AK Parti İlçe Başkanı Ömer Tiryaki ve Yönetim kurulu üyeleri , Milliyetçi Hareket Partisi  İlçe Başkanı Tercan Ayhan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılım sağladığı toplantıda Urla’nın tüm sorunları masaya yatırıldı. Muhtarların sorun , istek ve taleplerinin tek tek dinlediği toplantıda Urla’nın çok ciddi alt yapı sorunlarının olduğu ve bunların ivedilikle çözülmesi gerektiği sonucuna varıldı.

    Urla’nın Muhtarlarının genel olarak ; yol ve asfalt sorunu , imar sorunları , alt yapı eksikliği , su baskınları , toplu ulaşım sorunları , sit sorunları , spor tesisleri eksikliği , konut sorunları , Büyükşehir ve İlçe Belediyesi ile iletişim sorunları , park ve bahçe eksikliği , aydınlatma eksikliği , sahil bantlarının sorunları, semt garajı eksikliği , pazaryerlerinin modern  bir görünüme kavuşması gibi konularda sorunları olduğu ve bu eksikliklerin giderilmesini talep ettiler.

    Özellikle Urla gündemini de meşgul eden , Şirinkent Mahallesi’nde yapımı devam eden depo inşaatı ile alakalı gerekli adımların atılacağı ve takibinin yapılacağı hususlarında Şirinkent Mahalle Muhtarı ve mahalle sakinlerine söz verildi.

    Urla’nın tüm sorunlarının dinlendiği ve çözüm önerilerinin sunulduğu toplantı sonunda , Urla Belediye Başkan Adayı Tarkan Bakırlı tarafından Urla Projeleri tanıtıldı. Projelerini tek tek açıklayan sayın Bakırlı’nın sunduğu çözüm ve projeler muhtarlar tarafından büyük bir memnuniyet ve heyecan ile karşılandı. Tarkan Bakırlı muhtarlar’dan geçerli not aldı. Önceki dönem Tarım ve Orman Bakanı sayın Bekir Pakdemirli ise bu projelerin bizzat takipçisi olacağını ve Hükümet destekleri alınması konusunda Ankara ile yakın temas kuracağını beyan ederek “Bir Urla’lı olarak bu projelerin hayata geçirilmesi hususunda konunun bizzat takipçisi olacağım”diyerek muhtarlar’a söz verdi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum