• Reklam

Ünlülerin terzisi Nadir Demir ilk defilesini gerçekleştirdi

2022 yılının ilk moda organizasyonu olan İzmir Fashion Week, bu yıl 8. kez düzenlendi. Moda tutkunları, Alsancak Tarihi Tütün Deposu'nda gerçekleşen etkinliğe 4 gün boyunca yoğun ilgi gösterdi. 15 tasarımcı ve markanın defilelerinin sunulduğu etkinlikte, erkek giyiminde özgün tasarımlarıyla ön plana çıkan Nadir Demir de takım elbiseleri ve smokinleriyle dikkat çekti.

Ünlülerin terzisi Nadir Demir ilk defilesini gerçekleştirdi
03 Şubat 2022 - 14:38 - Güncelleme: 03 Şubat 2022 - 14:54
Kişiye özel terziliğin İzmir’deki lider marka ismi olan Nadir Demir, 2 aylık sürede hazırlandığı koleksiyonu ile büyük beğeni topladı. İzmir Fashion Week ile ilk kez podyumlarda boy gösteren Nadir Demir, yoğun katılımın olduğu kapanış defilesine modacı Esin Özyiğit ile birlikte imza attı.



KENDİNE ÖZEL TARZ
İzmir Alsancak Şair Eşref Bulvarı üzerindeki yeni mağazasında yıllardır önemli iş insanlarına koleksiyonlar hazırlayan Demir, “İlk kez düzenlemiş olduğumuz defilemiz sonrası çok olumlu tepkiler aldık. 2015 yılından itibaren, tasarımcıların ve markaların, yerli ve uluslararası alanda tanıtılmasında büyük bir rol oynayan İzmir Fashion Week’in kapanış defilesini yapmaktan büyük onur duyduk. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum çok başarılı bir iş çıkardılar” dedi.



ULUSAL BİR MARKA
“Aslında modanın çıkış noktası kişiye özel terziciliktir, kişi kendine göre bir tarz yaratır” diyen Nadir Demir, “Kullandığımız ürünler, dünyanın en kaliteli İngiliz, İtalyan kumaşları ve yerli üretimler. Kurumsal firmalara, isimli, logolu, kendi tarzlarına uygun dikimler yapıyoruz. Herkesin kendine özel terzisi olmalı. Gerçek usta, tarz yaratan modayı takip eden özgün işler ortaya koyandır. Kişiye özel terzilikte, moda ve giyim sektöründe önce İzmir ardından Türkiye’de ulusal bir marka olmak istiyorum” diye konuştu.
Nadir Demir, İzmir’de Mesut Sancak, Cem Bakioğlu, Nail Özkardeş, Bülent Şenocak ve Deniz Barçın gibi ünlü işadamlarının tercihi oldu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum