Ünlü şarkıcı İstanbul'u terketti, Urla'ya yerleşti

    İzmirli şarkıcı Zeynep Bastık, katıldığı bir programda İstanbul'dan taşındığını açıkladı. İstanbul'dan ayrıldığını söyleyen Bastık, Urla'ya yerleşti.

    Ünlü şarkıcı İstanbul'u terketti, Urla'ya yerleşti
    18 Haziran 2023 - 17:49
    Son zamanların en fazla konuşulan isimlerinden birisi olan Zeynep Bastık, katıldığı bir programda özel hayatındaki gelişmelerden bahsetti. Eski eşiyle fotoğraf atan ve bu nedenle gündemden düşmeyen Bastık, İstanbul'dan taşındığını söyledi. Zeynep Bastık'ın İstanbul'dan taşındığını söylemesi de hayranlarını şoke etti.



    Memleketi İzmir'in Urla ilçesine yerleşti
    Son dönemde art arda konser veren ve kazancını artıran Zeynep Bastık, İstanbul'u terk edip İzmir Urla'ya yerleşti. Zeynep Bastık'ın 40 milyon lira civarında olduğu konuşulan doğayla iç içe ile olan evi yeniden gündeme geldi.

    Zeynep Bastık İstanbul'u terk edip kendine Urla'da ev aldı! Lüks evine stüdyo bile kurdu

    "Kendime güzel bir hayat kurdum"
    YouTube programına konuk olan güzel şarkıcı "İstanbul'dan ne ara uzaklaşmak istedin? Burası seni müzikalite olarak doyuran bir şehirdi. Sen İstanbul'u çok seviyordun" sözlerine cevap olarak, "Ben İstanbul'u hala çok seviyorum ama depremden sonra bana bir anksiyete geldi. Apartmanların ve insanların arasında kalmaktan bir klostrofobi bastı. Bir de Urla'yı çok seviyorum, orada çok güzel bir hayat da kurdum kendime" dedi.

    Zeynep Bastık bütün gelirini evine yatırınca işini de evine taşıdı! - Magazin Haberleri

    YORUMLAR

    • 0 Yorum