Ünlü model, çöpten yiyecek topluyor!

    Baywatch (Sahil Güvenlik) dizisinin yıldızı Jeremy Jackson'ın eski eşi Loni Willison sokaklarda yaşıyor. Eskiden ünlü de bir model olan Loni Willison, ABD Kaliforniya'da çöp konteynerlerini karıştırırken görüntülendi. Öte yandan pek çok kişi Loni Willison ile ilgili internette arama yaptı. Loni Willison kimdir, kaç yaşında, eski fotoğrafları sorularının yanıtları merak edildi.

    Ünlü model, çöpten yiyecek topluyor!
    20 Ocak 2021 - 15:25 - Güncelleme: 20 Ocak 2021 - 15:32

    Tüm eşyalarını tekerlekli bir arabayla taşıyan 37 yaşındaki eski model Loni Willison, Kaliforniya'da çöpleri karıştırırken görüntülendi. Loni Willison'ın evsiz olduğu ve sokaklarda yaşadığı belirtiliyor. 

    Ayaklarında ayakkabı olmadığı da gözlemlenen Loni Willison'ın kırmızı renklerin hakim olduğu beyaz desenli bir çift çorap giydiği de görüldü. 

    Haber ile ilgili metin girin!.

    Bir dönem ABD'nin ünlü isimleri arasında yer alan ve fitness dergilerini süsleyen pozlarıyla gündemde olan Loni Willison, 2016 yılından bu yana evsiz olarak yaşıyor. İlk görüntülenişi bu olmayan Willison, sık sık çöpleri karıştırırken ve sokaklarda uyurken kameralara takılıyor.

    Haber ile ilgili metin girin!.

    Loni Willison, bir dönemin gözde dizilerinden Baywatch'da Hobie Buchannon karakterini canlandıran Jeremy Jackson ile kısa süren bir evlilik yaptı. Jeremy Jackson'ın ise eski eşine yardım etmediği de belirtildi. Jackson'dan 2014 yılında boşanan Willison'ın durumu onu eskiden beri tanıyanları endişelendiriyor.

    Haber ile ilgili metin girin!.

    Loni Willison, geçtiğimiz yılın ekim ayında İngiliz The Sun gazetesiyle konuşmuştu. Willison, kimseden yardım talep etmediğini de dile getirmişti. Willison, sokaklarda yaşamaya başlamadan önce zaman zaman cep telefonundan çektiği pozlarını sosyal medyada paylaşıyordu. Genç kadın artık bir cep telefonu olmadığını da bir süre önce açıklamıştı.

    Haber ile ilgili metin girin!.

    Çift, 2012'de evlendiklerinde Maui'de balayına çıkmışlardı. Ama ne o günkü mutlulukları kaldı geride ne de eski hayatları. Loni Willison'ın kendi ailesiyle de görüşmediği belirtiliyor.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum