Ünlü kaleci Kordon'da dehşeti yaşadı

    İzmirli ünlü, eski file bekçisi Mustafa Güngören'in önünü Kordon'da kesen 3 kişiden biri, bıçağı olduğu tehdidiyle para istedi. Vermeyince evinin anahtarını aldı. Evden para getirme bahanesiyle ayrılan 71 yaşındaki Güngören, karakola gidip şikayetçi oldu.

    Ünlü kaleci Kordon'da dehşeti yaşadı
    18 Kasım 2022 - 13:58
    Tirespor, Altınordu ve Beşiktaş kalelerini koruyan Milli Futbolcu Mustafa Güngören, başından geçen dehşet veren olayı şöyle anlattı:
    "Her sabah İzmir Kordon'da 30 dakika yürüyüş yaparım. İki gün önce, sabah saat 06.30’da Gündoğdu meydanında, 3 kişiden 2’ si kaldırıma geçti. Diğeri önüme geçip ‘para’ istedi! ‘Para yok!’ dedim, ‘Vardır; seni delik deşik ederim, bıçak var!’ dedi. Ceplerimin boş olduğunu gösterirken, evin anahtarlarını kaptı. ‘Para getir!’ diye tutturdu. Ben de, ‘Eve nasıl gireceğim?’ dediğimde, ‘Eşin açar!’ karşılığını verdi. ‘Ben bekarım!’ cevabı sonrası devam ettim. Aklıma iyi geldi bekarım demek.. ‘Saat 11.30'da namus sözü, gariban birisisin 100 lira Gündoğdu Meydanı’na getireceğim!’ diyerek anahtarımı aldım. Para miktarını 200'e çıkardı. Kabul ettim. Telefon numaramı istedi, kafadan 530'lu bir numara attım. Adımı sordu, onu da salladım. Kordon böyle olursa diğer semtler nasıl düşünemiyorum!"



    Tire'de yardım derneği kuran ve İzmir'e taşındıktan sonra yürüttüğü başkanlığı devreden Mustafa Güngören, "Onlardan ayrıldıktan sonra Tire'den tanıdığım bir başkomiseri aradım. Bana karakola gidip şikayetçi olmamı istedi. Kantar Karakolu'na gittim, olayı anlattım. Allah korusun gerçekten bıçağı çekebilirdi. Ben iyi bir taktik izledim, ya bir kadın, genç olsaydı panikleseydi ne olacaktı" dedi.



    46 yıl önce futbolu bırakan ve onun adına Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Antrenör Eğitim Programı düzenlenen Mustafa Güngöden, karakoldan çıktıktan sonra başından geçenleri bir arkadaşına anlattığını, onun da sosyal medyada konuyu yazdığını belirten Güngören, "Bir baktım sayın valimiz devreye girdi. Kameralar incelendi. Zanlılar tespit edilmeye çalışılıyor" diye konuştu.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum