• Reklam

Ünlü iş kadını Florida'dan parti fotoğrafı paylaştı

Akbank'ın Yönetim Kurulu Başkanı ve Sabancı Holding’in yönetim kurulu üyesi Suzan Sabancı Florida’da katıldığı bir eğlenceden fotoğraf paylaştı. Tepkiler gelince Akbank depremzedeler için 650 milyon lira bağışladığı öğrenildi.

Ünlü iş kadını Florida'dan parti fotoğrafı paylaştı
15 Şubat 2023 - 14:53

Kahramanmaraş depremi üzerinden 10 gün geçti. Şimdiye kadar açıklanan sayılara göre 35 binden fazla hayatını kaybeden yurttaşımız varken 100 bini aşkın da fazla yaralı bulunuyor. Enkazlarda canlı kurtarma çalışmaları sürerken depremzedelere yardım için tüm Türkiye seferber oldu. İşte tam da bugünlerde, Türkiye'nin en zengin ailelerinden biri olan Sabancı ailesinden Suzan Sabancı'nın paylaşımı ise tepki çekti. 


Fotoğrafı paylaşan Colin Cowie (soldan ikinci) ve Suzan Sabancı (sağdan ikinci).

Florida'da bir partide olduğu görülen Suzan Sabancı'nın eğlenceli karesi sosyal medyada tepkiyle karşılandı. Sabancı'nın fotoğrafı paylaştığı gün, Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptığı Akbank'tan 3 personelin hayatını kaybettiği bildirildi. Aynı gün Sabancı Holding'in gazetelere, depremde hayatını kaybeden 20 çalışanı için başsağlığı ilanı vermesi dikkat çekti. 



Fotoğraf sosyal medyada eleştiri, “Sırası mı” denerek eliştirildi. Eleştiriler üzerine paylaşımlar silindi. @suziss09 hesabı da kapatıldı.
İki gün geçmesine rağmen Akbank ya da Suzan Sabancı tarafından fotoğrafla ilgili bir yalanlama gelmedi. Sabancı’nın kişisel iletişim sorumlusu, ‘konuyla ilgili bir açıklama yapılmayacağı’nı bildirdi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum