• Reklam

Ünlü doktorun evlat acısı

İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde 10 gün önce geçirdiği trafik kazasında yaralanan Dr. Ufuk Akdıkan'ın lise öğrencisi oğlu Onur Akdıkan hayata gözlerini yumdu. 

Ünlü doktorun evlat acısı
26 Kasım 2022 - 15:12 - Güncelleme: 26 Kasım 2022 - 22:29
Bahri Karataş (KHA)
İzmir Oğuzhan Özkaya Eğitim Kurumu'nda lise öğrencisi olan Dr. Ufuk Akdıkan'ın tek oğlu olan Onur Akdıkan, Güzelbahçe'de kaza yapan araçta yaralandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan lise öğrencisi Akdıkan, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.



Edinilen bilgiye göre; Onur Akdıkan'ın da içinde olduğu aracı kullanan sürücü MEBA Tekstil önünde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yoldan aşağıya kayan otomobilde bulunan Akdıkan yaralandı. Ağır yaralanan Akdıkan, hastanede yaşamını yitirdi. 

Liseli gencin ölümü başta ailesini, okul arkadaşlarını ve tüm sevdiklerini derinden üzdü. Onur Akdıkan, yarın Güzelbahçe Yukarı (merkez) Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip, Yelki Mezarlığı'nda toprağa verilecek.



Sağlık Politikaları Kurulu eski Üyesi, SGK İzmir İl Müdürlüğü Alsancak Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi doktoru Ufuk Akdıkan, tek çocuğunun vefatıyla yıkıldı.

Dr. Ufuk AKDIKAN kimdir?

1973 yılında Samsun’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Alaçam ilçesinde tamamladı. 1999 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olarak tıp doktoru unvanını aldı.

Hekimlik görevine Erzurum’da başladı. 2005 yılında Sağlık Bakanlığı Merkez teşkilatında çalışmaya başladı. 2008-2010 ve 2013-2015 yılları arasında İzmir ve Adana Bölgelerinde Saha Koordinatörü olarak çalıştı. 2010-2013 yıllarında SGK Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü’nde Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı olarak görev yaptı. 2015-2016 yıllarında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı (Saha Gözlemciliği) ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda (İZDES) saha çalışmalarında bulundu.

Dahiliye ve İç Hastalıkları Uzmanı Akdıkan, bir dönem Tıbbi Cihaz ve Kozmetik Ürünler Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü.


YORUMLAR

  • 0 Yorum