Üniversiteyi kazanan her gence 2 bin lira cep harçlığı

    Balçova Belediyesi, ilçede üniversiteyi kazanan gençlere 2 bin TL tutarında cep harçlığı verdi. Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, "Yıllardır 'Eşit ve Kaliteli Eğitim' sloganıyla eğitim kurumlarına ve öğrencilerimize destek oluyoruz" dedi.

    Üniversiteyi kazanan her gence 2 bin lira cep harçlığı
    30 Eylül 2023 - 10:42 - Güncelleme: 30 Eylül 2023 - 10:43

    Geçmiş yıllarda ilçede üniversiteyi kazanan gençlere bilgisayar hediyesi veren Balçova Belediyesi, bilgisayar hediyesi hizmetine engel çıkması üzerine Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya'nın talimatıyla başlatılan uygulama kapsamında üniversiteli gençlere 2 bin TL tutarında cep harçlığı verdi.
    İki yıldır gençlerin ilk cep harçlıklarını veren belediye ayrıca İzmir dışında üniversite kazanan öğrencilerin de ulaşım ücretlerini karşılıyor. Meclis üyeleriyle gençlerle bir araya gelerek sohbet eden Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, "Biz yıllardır 'Eşit ve Kaliteli Eğitim' sloganıyla eğitim kurumlarına ve öğrencilerimize destek oluyoruz. Bize engeller çıkarabilirler ama biz ülkemizin aydınlık geleceği için eğitime destek olmaya devam edeceğiz. Yeni bir başlangıcın ilk adımını atarken hepinize başarılar diliyorum" dedi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum