Umrede krem reklamına tepki

    Fenerbahçe'nin efsanevi başkanı Ali Şen'in küçük gelini ve Metin Şen'in eşi Aslı Şen, umreye gitti. Aslı Şen'in umrede ürün reklamı yapması sosyal medyada gündem oldu. Aslı Şen'in Kabe'yi arka plana alarak el kreminin reklamını yapması bu kadarına da pes dedirtti. Paylaşımı gören sosyal medya kullanıcılarından "Umrede de reklam yapmazsın", "Ben utandım" tepkileri peş peşe geldi..

    Umrede krem reklamına tepki
    04 Aralık 2022 - 17:48

    Cemiyet hayatının ünlü ismi Aslı Şen son paylaşımıyla olay oldu. Geçtiğimiz aylarda şarkıcı Linet’i dinlemeye giden ve Linet’in sahnede göz teması kurmamasından rahatsız olan Şen, sosyal medya hesabından ateş püskürmüştü.
    Linet'in masasına selam vermediğini söyleyen Şen sert ifadeler kullanarak gündem olmuştu. Şen şimdi de umre paylaşımıyla gündemde.

    “Allah her isteyene nasip etsin inşallah. İnsanın gönlüne buranın sevdası düşünce, ne iş dinliyor ne başka bir şey. Hem dualarımdan eksik olmayan ve Allah’a emanet ettiklerim var. Onlara bol bol dua ettim, arayabildiklerimi aradım. Bir de Allah’a havale ettiklerim var tabii" diyerek yaptığı paylaşımla dikkat çeken Aslı Şen daha sonra ise fona Kabe'yi alarak markasının reklamını yaptı.

    2

    Aslı Şen'in paylaşımı tepki çekti. Sosyal medyada gündem olan bu paylaşımı görenler "Ben utandım", "Dünya malı dünyada kalır", "İnsan biraz utanır" yorumları yaptı.
     

    ss

    HEMEN AÇIKLAMA YAPTI

    Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen’in gelini Aslı Şen, Kabe’nin önünde markasına ait el kremini paylaşınca tepki çekti. Şen bir paylaşım yaparak “Reklam yaptı diyenlere... İlk ziyaretimde yaşadığım mucize ardından kurdum markamı.O gün bana çok değerli Kabe hocası 7 yıl sonra (yani bu sene) dünya markası olacaksın demişti. Bu hikayeyi bir aç kere anlatmıştım. Bilen bilir. Bu paylaşım teşekkür paylaşımı. Kötü niyet arayanları Allah islah etsin der ve susarım" dedi.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum