• Reklam

Ulukent Anaokulu öğrencileri Doğal Yaşam Parkı'nı ziyaret etti

MENEMEN Belediyesi'nin geçtiğimiz yıl hizmete açtığı Ulukent Anaokulu'nun öğrencileri, yaz eğitim döneminde de sosyal faaliyetlerini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Sasalı'daki Kuş Cenneti'ni gezen minikler, bu hafta da fen ve doğa etkinlikleri kapsamında Doğal Yaşam Parkı'nı ziyaret etti.

Ulukent Anaokulu öğrencileri Doğal Yaşam Parkı'nı ziyaret etti
29 Temmuz 2022 - 15:07 - Güncelleme: 29 Temmuz 2022 - 15:08

Menemen Belediyesi Ulukent Anaokulu öğretmenleri, çocukların küçük yaşta doğa ve doğanın korunması konusunda farkındalık oluşturmak için birtakım geziler düzenledi. Bu kapsamda öğrenciler ilk olarak Gediz Deltası sulak alanındaki İzmir Kuş Cenneti'ni ziyaret etti. Kuş Cenneti'nde bulunan canlıları gözlemleyen öğrenciler, rehber öğretmenleri tarafından da kuşlar ve kuş halkalama hakkında bilgilendirildi.

Öğrenciler bu hafta Sasalı'da Doğal Yaşam Parkı'nı gezdi. Burada gündelik yaşamda görmedikleri hayvanlarla karşılaşınca büyük sevinç ve heyecan yaşadı. Minikler, öğretmenlerinin rehberliğinde hem hayvanları tanımaya çalıştı hem de eğlendi. Ayrıca çeşitli ağaç ve bitkileri de inceleme fırsatı buldu.

Anaokulu yetkilileri, "Keyifli ve eğlenceli bir gün geçiren öğrencilerimiz, merak ettikleri hayvanları yakından görme fırsatı bulup sevgilerini pekiştirdi.  Bu tür doğa dostu gezilerimiz devam edecek" dedi.(DHA)


YORUMLAR

  • 0 Yorum