Ukrayna Ordusu sözcüsü yılbaşında Paris'e gitti, çılgınca eğlendi

    1 yıldır Rusya ile savaşan Ukrayna ordusunun sözcüsü Ivanna Platovska'nın, yeni yılı Paris'te karşılaması ve sosyal medyaya yansıyan gece kulübü görüntüleri büyük tepki topladı.

    Ukrayna Ordusu sözcüsü yılbaşında Paris'e gitti, çılgınca eğlendi
    09 Ocak 2023 - 16:04

    Rusya-Ukrayna savaşı 24 Şubat'ta 1 yılını geride bırakacak. Ukrayna'nın doğusundaki ayrılıkçı Donetsk bölgesinde sıkışan savaşta ölümcül çatışmalar devam ediyor.

    Savaşın başından itibaren halk ve ordusu el ele büyük bir direniş gerçekleştiren Ukrayna, dünya genelinde takdir toplarken binlerce kayıp verildi.

    Ukrayna ordusunun sözcüsü yılbaşına Paris te girdi #1

    Ülkenin hemen her noktasında her gün onlarca kaybını toprağa veren Ukrayna'da gündeme gelen bir görüntü büyük tepkiye neden oldu. Görüntülerin sahibi ise Ukrayna ordusunun sözcülerinden biri olan Yüzbaşı Ivanna Platovska.

    Ukrayna ordusunun sözcüsü yılbaşına Paris te girdi #2

    Yeni yılı Paris'te karşıladı

    Platovska, 2023'ü Paris'te karşıladı. Eyfel Kulesi'nin önünde çektiği görüntüleri TikTok hesabında paylaşan Platovska, bununla da yetinmedi.
    Platovska, arkadaşları ile geçirdiği çılgın gece kulübü eğlencelerini de paylaştı. Sosyal medyada yayılan gece kulübünde dans videolarına Ukraynalılardan tepki yağdı.

    Ukrayna ordusunun sözcüsü yılbaşına Paris te girdi #3

    YORUMLAR

    • 0 Yorum