UGTF Genel Başkanı Tübcel: Yeni yılda yeni projelerle geliyoruz

    Uluslararası Gazeteciler ve Televizyoncular Federasyonu (UGTF) Genel Başkanı Ahmet Tübcel, yeni yıl mesajı yayınladı.

    UGTF Genel Başkanı Tübcel: Yeni yılda yeni projelerle geliyoruz
    29 Aralık 2021 - 14:48
    Geçen Cumartesi günü olağan genel kurulunu gerçekleştiren ve üyelerin oylarıyla Uluslararası Gazeteciler Televizyoncular Federasyonu'nda güven tazeleyen Ahmet Tübcel teşekkür mesajı yayınladı. Genel Başkan Tübcel mesajında hem daha önceki yönetime, hem de yeni seçilen UGTF yönetimine teşekkür edip, başarı diledi. Ahmet Tübcel mesajında şunları vurguladı.

    BAŞARILAR DİLİYORUM

    Çile çekmeyi yaşam tarzı haline getirmiş değerli meslektaşlarım 25.12.22021 günü yapmış olduğumuz hem tanışma hem de olağan genel kurul toplantısında yaşamış olduğumuz bu güzel muhabbetin bütün yaşam boyu tüm meslektaşlar arasında sürmeni dilerim. Öncelikle federasyonumuzun hem Balıkesir temsilciliğini yürüten hem de genel başkan yardımcılığını yürütürken hayatının baharında yaşama gözlerini yuman değerli meslektaşımız Osman Yurdusev’i saygıyla ve rahmetle andığımı belirtmek istiyorum. 

    Federasyonumuzun kuruluşundan bugüne kadar hizmet etme gayesi ile yol arkadaşlığı yaptığım meslektaşlarıma en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, yönetim kuruluna ve komisyonlara yeni seçilen arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Şunu belirtmekte fayda görüyorum. Yönetim kurulu asil üyeleri olmuş, yedek olmuş, komisyon üyesi olmuş, olmamış, düz üye sıfatıyla devam eden ekmek yediğimiz mesleğimize, camiamıza hizmet etme şerefini taşımak bizler için onurdur.

    Onun içindir ki federasyonumuzda üye sıfatı olan bütün arkadaşlarım bizim için aynı kategoride yer alıp her zaman üreteceğimiz projelerin içinde yer alacaklardır. Hepinize en kalbi duygularımı gönderiyor, yeni yılın hepimize sağlık, mutluluk, şans getirmesini diliyorum.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum