UGTF, Gazete Balkan'ın 17. yıl kutlamasına katılacak

    Gazete Balkan’ın Romanya’daki 17’nci yayın yılını dolduruşu vesilesi ile düzenlenecek kutlama etkinliğine Türkiye’den UGTF üyesi 8 gazeteci başta olmak üzere 11 konuk katılacak.

    UGTF, Gazete Balkan'ın 17. yıl kutlamasına katılacak
    27 Mart 2022 - 13:55 - Güncelleme: 27 Mart 2022 - 19:08

    İki yıllık küresel salgın yasaklarından sonra Romanya Türk Toplumu ilk defa yemekli ve müzikli olarak Gazete Balkan’ın düzenleyeceği kutlama etkinliğinde bir araya gelecek.

    Romanya’da yayınlanan ilk ve tek günlük yabancı gazete olan Gazete Balkan 17’nci yayın yılını dolduruşu vesilesi ile 13 Mayıs 2022 tarihinde Bükreş Sheraton Hotel’de bir yıl dönümü etkinliği gerçekleştirecek.

    Gazete Balkan’ın etkinliğine Türkiye Radyo Televizyon Kurumu’ndan (TRT) İstanbul Radyo Müdürü Ali Fuat Gülmez katılacak.

    TRT Türk Sanat Müziği Sanatçısı İsmail Özkan da düzenlenecek anma gecesinde sahne alacak. Marka uzmanı Sezer Altan ise marka konulu düzenlenecek konferansta konuşacak.

    İzmir Merkezli Uluslararası Gazeteciler ve Televizyoncular Federasyonu (UGTF) da Genel Başkanvekili Hasan Çölmekçi başkanlığında 8 kişilik bir heyetle Gazete Balkan’ın konuğu olacak ve 17’nci yıl etkinliğine katkı sunacak. 

    UGTF’nundan Genel Başkanvekili Hasan Çölmekçi’nin yanı sıra, Başkan Yardımcısı Harun Aygün, Genel Sekreter Yardımcısı Deniz Kafalı Kaya, Yatırım Komisyonu Başkanı Burhan Uçan, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Tahsin Güzel, İnternet Medyası Koordinatörü Ahmet Kaplan, Ödül Komitesi üyesi Mustafa Tübcel de Gazete Balkan etkinliğine katılacak.

    Gazete Balkan etkinliğine Romanya’dan da çok önemli katılımlar olacak. Bunlar ilerleyen günlerde duyurulacak.

    Etkinlik önce marka konulu bir konferans ile başlayacak. Konunun uzmanı, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Yönetim Bilimi Anabilimdalında "Markalaşma ve Marka Yönetimi" alanında Yüksek Lisans tezi yazan Yeni Asır Gazetesi Köşe Yazarı Sezer Altan’ın yanı sıra Romanya’dan da iki isim konuşmacı olacak. Konuyla ilgili katılımcıların soruları cevaplandırılacak.

    Konferansın ardından ise TRT Türk Sanat Müziği Sanatçısı İsmail Özkan’ın da sahne alacağı yemekli müzikli gecede Romanya Türk Toplumu küresel salgın yasaklarından dolayı iki yıl aradan sonra ilk defa buluşacak.

    Gazete Balkan’ın 17’nci Yıl Etkinliği Youtube üzerinde yayın yapan Gazete Balkan TV’de canlı olarak yayınlanacak.

    Etkinlik dolayısı ile A4 formatında klasik Gazete Balkan kataloğu da yayınlanacak katalogda marka konulu yazılara, bazı ekonomik verilere ve sponsor reklamlarına yer verilecek.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum