Tiwitter'da gündem oldu: Gülşen tutuklansın

    Sahne aldığı bir konserde İmam Hatiplilere yönelik ağır ithamlarda bulunduğu ortaya çıkan şarkıcı Gülşen’e sosyal medya hesabı Twitter’dan tepki yağıyor. Gülşen’in “İmam Hatip’te okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor” ifadelerini kullandığı sahne görüntüleri, gündeme bomba gibi düştü. Twitter’da açılan #GülşenTutuklansın etiketi ise gündemde ilk sırayı aldı.

    Tiwitter'da gündem oldu: Gülşen tutuklansın
    25 Ağustos 2022 - 12:04

    Magazin gündemine şarkılarından çok sahne kıyafetleriyle damga vuran Gülşen, bu kez İmam Hatipliler'e yönelik sözleriyle gündeme geldi. Şarkıcının “İmam Hatip’te okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor” sözleri bazı sanat çevrelerinin ve halkın tepkisine neden oldu. Konuyla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.Şarkıcı Gülşen’in verdiği konser sırasında İmam Hatiplilere yönelik sarfettiği ağır sözlerinden ötürü re’sen soruşturma nedeniyle Çağlayan Adliyesi’ne gelerek ifade vereceği öğrenildi. Şarkıcının ayrıca kolluk görevlileri tarafından mevcutlu olarak hazır edilmesi talimatı verildiği açıklandı.

    ...

    İmam Hatiplileri hedef alan sözleriyle olay olan Gülşen’e sosyal medyadan tepkiler yağıyor. Şarkıcı hakkında “Böylesine halkı kin ve nefrete sürükleyenden sanatçı olamaz, insanları aşağılayan birini sanatçı olarak istemiyoruz” şeklinde yorumlar yapılıyor.

    Gülşen’in sözleri en çok Twitter’da yankı buldu. Şarkıcıya #GülşenTutuklansın etiketiyle 100 bine yakın yorum geldi. Ağır tepkiler gelmeye devam ediyor.


    ...

    ...

    ...

    ...

    ...

    YORUMLAR

    • 0 Yorum