• Reklam

Türkiye Cumhuriyetçi Mali Müşavirler Grubu 7. yılını kutladı

2016 yılında kurulduğundan beri çok büyük başarılara ve ilklere imza atan Türkiye Cumhuriyetçi Mali Müşavirler Grubu, Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmaya devam ediyor.

Türkiye Cumhuriyetçi Mali Müşavirler Grubu 7. yılını kutladı
03 Şubat 2023 - 11:12
Cumhuriyetimizin 100. yılında Türkiye’de yine bir ilke imza atarak bir kadını başkan seçen Türkiye Cumhuriyetçi Mali Müşavirler Grubu, hem bu ilki hem de 7. kuruluş yılını kutladı. İlk günkü heyecanımızla çalışmaya devam ettiklerini belirten Başkan Şule Çamkıran, “Kadın ve erkek meslektaşlarımızın eşit bir şekilde temsil edilmesi ve mesleğimizin hak ettiği konuma gelmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Tüm meslektaşlarımızın yaşadığı sorunlara çözüm bulmak, genç meslektaşlarımızın da üstadlarımızın da sesi olmak için buradayız” dedi. 
Türkiye Cumhuriyetçi Mali Müşavirler Grubu Sözcüsü ve aynı zamanda İzmir SMMM Odası Yönetim Kurulu Koordinatör Üyesi olan Dr. Erhan Yaşar, "2016 yılında çıkmış olduğumuz bu yolculukta aynı gemide aynı hedefte ilerlemekteyiz. Elbette bu gemiden inenler olacak, binenler olacak. Gemimizin amiralleri, kaptanları ve mürettabatı zaman zaman değişecek ancak rotamız hiçbir zaman değişmeyecek. Mesleğimiz ve meslektaşımız için sözlerimizi bir bir yerine getirdik, sözlerimizi tutmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Gösterileriyle konuklara görsel bir şölen sunan Ahmet Selçuk, Efemder Halk Oyunları Ekibi ve Dj Emre’nin damgasını vurduğu gecenin sonunda hep birlikte pasta kesen Türkiye Cumhuriyetçi Mali Müşavirler Grubu üyeleri, "Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla her geçen gün büyüyor ve güçleniyoruz, ilerleyen zamanlarda yepyeni projelerimizle karşınızda olacağız" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum