• Reklam

Türk Kızılayı'ndan Manisa'da 1500 öğrenciye bot yardımı

TÜRK Kızılay Manisa Şubesi, il genelinde ihtiyaç sahibi 1500 öğrenciye soğuk kış şartlarında mağduriyet yaşamamaları için bot yardımında bulundu.

Türk Kızılayı'ndan Manisa'da 1500 öğrenciye bot yardımı
05 Ocak 2022 - 16:37 - Güncelleme: 05 Ocak 2022 - 16:37
Türk Kızılay Manisa Şubesi, Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla belirlediği ihtiyaç sahibi öğrencileri soğuk kış şartlarından korumak için bot yardımı yaptı. 1500 öğrenciye bot yardımı için Türk Kızılay Manisa Şubesi Başkanlığı Gönüllü Merkezi'nde yapılan toplantıda konuşan, Türk Kızılay Manisa Şube Başkanı Selman Keresteci, hayırseverlerin desteklerini yüksek bir hassasiyetle ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını ifade etti. Keresteci, "Bu vesileyle Manisa genelinde kış koşullarında ihtiyaç sahibi 1500 öğrencimize bot armağan ediyoruz" dedi.

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz de yaptığı konuşmada, Türk Kızılay'ın hem afet zamanların hem de ülkemizin yaşadığı zor zamanlarda önemli bir görev üstlendiğini belirterek, kuruluş amacına uygun olarak en iyi şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Düzenlenen toplantıya, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, Türk Kızılay Manisa Şube Başkanı Selman Keresteci katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum