Türek, yeniden Manisa TSO Meclis Başkanı seçildi

    MANİSA Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) 2022-2026 dönemi ilk Meclis Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Toplantıda tek listeyle gidilen seçimde Ümit Türek, yeniden Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı'na seçildi.

    Türek, yeniden Manisa TSO Meclis Başkanı seçildi
    02 Kasım 2022 - 12:35 - Güncelleme: 02 Kasım 2022 - 12:37

    Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, ilk meclis toplantısını yaptı. Odanın hizmet binasındaki toplantıya 22 Ekim'deki Manisa Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimlerini kazanan meclis üyeleri katıldı. Tek gündem maddesinin yer aldığı meclis toplantısına, en yaşlı üye olan Mustafa Pala başkanlık yaptı. Toplantıda, meclis başkanlığı, yardımcıları ve katip üyenin seçiminin yapıldığı toplantıda, seçimin yürütülmesiyle ilgili sayım ve imza işleriyle ilgili iki meclis üyesinin seçimi de yapıldı. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nın Meclis Başkanlığı, Meclis Başkan Yardımcılığı ve Katip Üye için tek liste yarıştı. Ümit Türek, sarı liste ile girdiği seçimde meclis üyelerinin tamamının oylarını alarak tekrardan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı oldu. Meclis başkanlığına İbrahim Akdoğan ve Gencay Esendağ, meclis katipliğine ise Volkan Karabulut ise seçildi.

    Seçimlerin ardından Manisa Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine teşekkür konuşması yapan Ümit Türek, Manisa TSO'nun Meclis Başkanı olarak geçtiğimiz dönemde olduğu gibi yeni dönemde birlik ve beraberlik içinde olumlu çalışmalara imza atacaklarını söyledi.(DHA)


    YORUMLAR

    • 0 Yorum