• Reklam

Transparan kıyafetiyle herkesi büyüledi

Oyunculuğun yanı sıra bir süredir şarkıcılık yapan Defne Samyeli, Bodrum'da sahneye çıktı. İddialı kıyafetleri ve fiziğiyle adından söz ettiren Samyeli, transparan kıyafetiyle sahneye çıkınca ışıkların kurbanı oldu.

Transparan kıyafetiyle herkesi büyüledi
23 Ağustos 2021 - 17:48 - Güncelleme: 23 Ağustos 2021 - 21:56

49 yaşındaki Defne Samyeli, spikerlik geçmişinden sonra kariyerine oyuncu ve şarkıcı olarak devam etmeye karar verdi. Sosyal medyayı da oldukça aktif kullanan Samyeli, hem tatil hem de iş için gittiği Bodrum'da sahneye çıktı. Samyeli, performansının yanı sıra kıyafetiyle de göz kamaştırdı.

Sahne kıyafeti transparan olunca...

İlerleyen yaşına rağmen düzgün fiziğiyle her zaman gündem olmayı başaran Defne Samyeli, son konserinde transparan siyah mini bir elbise giydi. Dikkat çeken göğüs dekoltesi ve transparan elbisesiyle tüm bakışları üzerine çeken Samyeli, güzelliğiyle göz kamaştırdı. Şarkıcının sahnedeki rahat halleri de seyircilerin gözünden kaçmadı.  Sahne ışıklarının kurbanı olan güzel şarkıcı, transparan elbisesiyle frikik vermekten kurtulamadı.

49 yaşındaki Defne Samyeli, transparan sahne kıyafetiyle herkesi büyülemeyi başardı

KIZINDAN TAM NOT ALDI

 873 bin takipçisi bulunan Defne Samyeli, transparan elbisesiyle verdiği pozları yayınlamayı da ihmal etmedi. "Sahne öncesi" notuyla paylaşım yapan Samyeli, kızı Deren Talu'dan da tam not aldı. Annesi gibi gündemden düşmeyen Deren Talu, paylaşıma alev emojisi koydu.

49 yaşındaki Defne Samyeli, transparan sahne kıyafetiyle herkesi hayran bıraktı
49 yaşındaki Defne Samyeli, transparan sahne kıyafetiyle herkesi hayran bıraktı

YORUMLAR

  • 0 Yorum