• Reklam

Torbalı'da Sivrikaya, CHP başkan adayı oldu

İzmir'in Torbalı ilçesinde yapılacak ilçe başkanlığı seçiminde aday olan Yıldız Sivrikaya, mesajlar verdi.

Torbalı'da Sivrikaya, CHP başkan adayı oldu
25 Şubat 2022 - 17:12
Torbalı’da sebze fidesi üretimi yapan Yıldız Sivrikaya, CHP'de bu hafta sonu yapılacak genel kurulda başkan adayı olarak seçime girecek. Yaklaşık 35 yıllık parti üyesi olan Sivrikaya, çiftçi, sanayici ve esnaf dostu olarak biliniyor.
Aileden partili olan Yıldız Sivrikaya, uzun yıllar partinin gençlik kollarında çalışarak, başkanlığa da getirildi. İlçe yöneticiliği, bir dönem il disiplin kurulu üyeliği yapan Sivrikaya, 3 dönem meclis üyeliği ve 2009-2014 yılları arasında da “Torbalı Belediye Başkan Yardımcılığı” görevinde bulundu. Sivrikaya şunları söyledi:
"AKP’nin son 20 yılda uyguladığı yanlış iktisat politikaları ülkemizi ekonomik krizlere sürükleyerek tarımın, sanayinin ve ticaretin bitmesine neden olmuştur. AKP’nin neden olduğu bu ekonomik kriz sarmalından çıkışı sağlayacak çözümler ise vardır. Ekonomik krizden çıkışın biricik çözümü üreticilerimize 'güven vermek', 'üretimi' ve 'katma değer yaratmayı' teşvik ederek varolan engellerin ortadan kaldırılmasıdır. Üretimi tek aşamalı düşünmemek gerekir. İhtiyaç maddeleri, beslenme, giyim kuşam ve barınma  nesneleri ile birlikte bunlar için gereken iş makinalarının da üretilmesi gerekmektedir. Aynı zamanda insanlarımızın da üretime katkı vermesi için eğitilmesi gerekmektedir. İnsan ve üretim odaklı çözümler sunabilmenin yegane koşullardan birisi de insanı tanımak ve üretim-ticaretin içinden gelmektir."
Üretimin içinden gelen Yıldız Sivrikaya, halkın artık sorunlarına çözüm önerileri duymak istediğini belirtti. Sivrikaya, "Biz olabilmemizin ön koşulu da pozitif dil ve söylem sahibi kişilerle yola devam edilmeli. Ben örgütün çocuğuyum ve onay alacağıma inanıyorum" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum