• Reklam

Torbalı'da Kadınlar Günü konseri

İZMİR'in Torbalı ilçesinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel konser düzenlenecek. Konserde, bir televizyon kanalındaki ses yarışmasıyla adını duyuran Fatma İşcan sahne alacak.

Torbalı'da Kadınlar Günü konseri
01 Mart 2022 - 12:11 - Güncelleme: 01 Mart 2022 - 12:12

Torbalı Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında, Dünya Kadınlar Günü'ne özel konser düzenlenecek. 8 Mart'ta Ayrancılar Mahallesi'ndeki Neşet Ertaş Düğün Salonu'nda saat 20.00'de düzenlenecek konserde, 'O Ses Türkiye' isimli ses yarışmasıyla adını duyuran Fatma İşcan sahne alacak. Konser de İşcan'a Şef Sinan Özşeker ve orkestrasının eşlik edecek. Konser ücretsiz olarak izlenebilecek.

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, başta kadınlar olmak üzere tüm ilçe sakinlerini konsere davet edip, "Kadınlar, şüphesiz yaşamımızın her anında yanımızda olan, bizleri dünyaya getiren, büyüten, yetiştiren, eğiten, sevgisi ile kuşatan ve şefkatli yürekleriyle bir an olsun bile bizleri yalnız bırakmayan, en değerli varlıklarımız. Günümüzde şiddet ve toplumsal olaylarla gündeme gelen kadınlarımız nezdinde özel bir konser hazırlamak istedik. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz hazırlıklarını tamamladı. Dünya Kadınlar Günü konserimize tüm halkımızı bekliyoruz. Şimdiden tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun" dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum