Tıp Dünyası M&A Clinic Açılışında Buluştu

    Muğla’nın tek Plastik Cerrahi Kliniği resmi açılışını yaptı. Doç Dr. Mehmet Altıparmak, mikrocerrahi yöntemlerin kullanımına yönelik eksikliği farkederek çıktığı yolda Microsurgery Aesthetics Clinic’i (M&A Clinic) sağlık sektörüne kazandırdı.

    Tıp Dünyası M&A Clinic Açılışında Buluştu
    10 Mart 2021 - 14:54
    Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalını kuran, TÜBİTAK bursu ile gittiği Güney Kore’de dünyaca ünlü mikrocerrah Prof. JP Hong ile beraber doku nakilleri üzerinde araştırma yapan Doç. Dr. Mehmet Altıparmak, üniversiteden ayrılarak sağlık turizmine ağırlık vermek istedi. Muğla’da mikrocerrahi yöntemlerin açığını farkeden Altıparmak, Anestezi Uzmanı olan eşi Doç. Dr. Başak Altıparmak’ın da desteğiyle Microsurgery Aesthetics Clinic’i (M&A Clinic) sağlık sektörüne kazandırdı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nden ve özel sağlık sektöründen bir çok profesör, doktoru mülki ve idari amirleri bir araya getiren açılış pandemi nedeniyle gün içine yayılarak farklı saatlerde konuklarını ağırladı.

    En büyük destekçisinin Anestezi Uzmanı eşi Başak Altıparmak olduğunu söyleyen Doç.Dr. Mehmet Altıparmak, Türkiye’nin en yüksek yaş ortalamasına sahip olan Aydın ve Muğla illerinde diyabete bağlı ayak yaralarının ve kanser cerrahisi sonrasında gelişen lenfödem hastalığının yaygın olduğuna dikkat çekti. Muğla Bölgesi’nin bu ihtiyacını tamamlamak istediklerini dile getiren Altıparmak, Ege Bölgesi’ndeki mikrocerrahi ve estetik alanındaki ihtiyacın karşılanmasını, sağlık turizmi ile birlikte bölgenin gelişimine katkı sağlamayı hedefliyoruz” dedi. Mehmet Altıparmak, Klinikte lokal ameliyatlar dahil her türlü müdaheleyi yaptıklarını aktardı. “Daha ileri seviyede genel anestezi gerektiren durumlarda ise tedavilerimize özel hastanelerde devam edeceğiz. Asistanımla beraber hastamızı muayeneden itibaren karşılayıp ameliyat ve kontrollerini takip ederek estetik ve mikrocerrahi için gereken herşey için yardımcı olacağız. Sağlık turizmi için de gereken müdahaleleri ilerde yaparak büyümemizi sürdüreceğiz. Bekleme odamız, temizliği ve kalitesiyle insanları gayet güzel etkileyen hastalarımızın rahatça bekleyebileceği bir alan. Pansuman odamız ve müdahale odamızda botoks, dolgu, lokal müdahaleler, gençlik aşısı, PRP Mezoterapi, ilerde ozon tedavisi ve lazer tedavisi uygulayacağız.” Muğla’da mikrocerrahi yöntemlerle hastalara şifa dağıtan klinikte, lokal ameliyatlar da dahil botoks, dolgu, gibi işlemler özenle yapılıyor. M&A Clinic’in açılışına Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Üroloji Bölüm Başkanı Hayrettin Şahin’in yanısıra tıp ve iş dünyasının önemli isimleri katıldı.

    Fotoğrafaltları:

    1-     Başak-Mehmet Altıparmak
    2-     M&A Clinic açılışını Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Üroloji Bölüm Başkanı Hayrettin Şahin, Fulya Ülker ve Mehmet Altıparmak gerçekleştirdi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum